Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Οργή στο Twitter για το γλέντι Καμμένου στη βίλα του




«Όταν προσπαθείς να πνίξεις τον πόνο σου για το ξεπούλημα της Μακεδονίας» ή «ο Καμμένος κάνει ζωάρα ενώ εκατομμύρια πολίτες δεν έχουν να φάνε» είναι μερικά από τα tweets.


Γλέντι μέχρι πρωίας στη βίλα που διαθέτει στα νότια προάστια πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με ζωντανή μουσική και εκλεκτούς καλεσμένους.
Ο υπουργός ξέχασε για λίγο τις… δυσκολίες στη συγκατοίκηση του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν ένα μάλλον δυσοίωνο μέλλον για τους ίδιους τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τον… αγώνα του για τη Μακεδονία και το πώς θα ρίξει την κυβέρνηση, καθώς και την εν εξελίξει έρευνα της OLAF για τυχόν κακοδιαχείριση στα κονδύλια του προσφυγικού, και είπε να το ρίξει λίγο… έξω.
Μάλιστα, είχε και εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ο δημοσιογράφος και φίλος του, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Οι φωτογραφίες από το τρικούβερτο γλέντι προκάλεσαν αναβρασμό στο Twitter, με τους χρήστες να στήνουν και αυτοί το δικό τους «γλέντι», στηλιτεύοντας για ακόμη μια φορά τη στάση του υπουργού.
«Όταν προσπαθείς να πνίξεις τον πόνο σου για το ξεπούλημα της Μακεδονίας» ή «ο Καμμένος κάνει ζωάρα ενώ εκατομμύρια πολίτες δεν έχουν να φάνε» είναι μερικά από τα tweets.
Όταν προσπαθείς να πνίξεις τον πόνο σου για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Κολλάμε στη καρέκλα, τρώμε όλες μας τις κόκκινες γραμμές, καταπίνουμε παραχώρηση Μακεδονίας και το βράδυ τρικούβερτο γλέντι!

Αυτή είναι
Ο μπάρμπα Μάκης κατακεραυνώνει τον τρόπο δίωξης των δημοσιογράφων και το ίδιο βραδυ το γιορτάζει με αυτόν που την άσκησε, λογικό!?
View image on TwitterView image on Twitter
στο βάθος της φωτό ο λόγος που ο Καμμένος μας έχει προσφέρει τόσα επικά τουί.
ο τίτλος του ρεπορτάζ λανθασμένα λέει "Το πάρτυ του Πάνου Καμμένου στην πολυτελή βίλα του" ενώ έπρεπε να λέει "Το πάρτυ του Πάνου Καμμένου στην πολυτελή κάβα του"
φήμες που λένε ότι κάτω από το τραπέζι είναι ο Βερύκιος ως πετ κ του ρίχνει από καμιά λιχουδιά ο Καμμένος, κρίνονται ως ανακριβείς
Μάντης δεν είμαι, αλλά ανάμεσα στις πενιές του Τόλη Κιάου, υποθέτω πως Καμμένος και Τριανταφυλλόπουλος ανέφεραν πολλές φορές τις λέξεις: επικρατείας και καρότο.
View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Μερικοί ΗΛΙΘΙΟΙ ακόμη πιστεύουν ότι ο μΠάνος ο Καμμένος θα παρατήσει τη ...

Με τα casino, τις τσάρκες με τους πρίγκιπες & τη F1, τα χλιδάτα ξενοδοχεία, τις στολές του καραγκιόζη...

Γιατί; γιατί λέει ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ η

Ρε! ας πάει & το παλιάμπελο
"Δεύτερη φωνή" του Καμμενου ο Τριανταφυλλοπουλος!.. Τέτοιο σουξε ούτε οι αδελφοί Κατσαμπα.
View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Ο με μεγάλη ευκολία σχολιάζει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ας του πει κάποιος ότι όταν έχεις τη φωλιά σου λερωμένη δεν λοιδορείς τους άλλους...
Κάντε τη σας τώρα γιατί εκεί που θα ήσαστε σε λίγο καιρό δεν θα μπορείτε...
Ο Καμμένος έκανε,από το 2015 ως το 1ο εξάμηνο του 2018,120ταξίδια
(460 ώρες)χρησιμοποιώντας το Gulfstream (τα καύσιμα πτήσης μίας ώρας στοιχίζουν 5.500€)Ο πολιτικός που μπήκε στην κυβέρνηση για να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια φόρτωσε το Δημόσιο με 2,5 εκα.€ καύσιμα
View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Ο Καμμένος κάνει μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο ενώ εκατομμύρια πολίτες δν έχουν να φάνε.Αυτο δν νοιάζει τον υπουργό Άμυνα όπου γλεντάει μέχρι πρωίας.
Οι "υπερασπιστές" του λαού με την "αντικειμενική" δημοσιογραφία παρταρουν ενώ εσείς δουλεύετε για να πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ.
Καμμενος και Τριανταφυλλοπουλος περνάνε καλά με τα δικά μας λεφτά και αυτό φαίνεται
Να δω τον Τριανταφυλλόπουλο
αγκαλιά με τον Καμμενο,
δίπλα στην πισίνα με τζακούζι
να τραγουδάνε τον ύμνο του ΕΑΜ & μετά μεταναστεύω ✌️ pic.twitter.com/6anuXPx71q
View image on Twitter
Ο καμμένος αυτός ο γίγαντας της πολιτικής κωλοτούμπας έχει λόγους να γλεντάει 1] τις επτιτυχίες της κυβέρνησης του στην αντιμετώπιση των πλημμυρών των πυρκαγιών και την προστασία των πολιτωναυτής της χώρας 2}την κατοχύρωση των Εθνικών ζητημάτων των ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΕ ΒΆΡΟΣ της χώρας μας.

Η ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΗΝ ΕΚΤΙΣΕ ΤΣΑΜΠΑ, ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Κ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ( ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ)
ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ
ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ pic.twitter.com/etAe46SgaS
View image on Twitter
Βλέπεις τελικά; Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο! Μπράβο στο κοπροδίποδο τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ!


Πηγή : in.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου