Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Έτοιμη να πληρώσει τα γραμμάτια η Παπακώστα και να ψηφίσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας




Η Κατερίνα Παπακώστα, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, μέσα σε αυτά που είπε, τα είχαμε να λέγαμε δηλαδή και με "γλύψιμο" στον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας δηλώνοντας έτοιμη να πληρώσει τα γραμμάτια της στον Τσίπρα και να το ψηφίσει.

Η Κατερίνα Παπακώστα για την καρέκλα και την πολιτική της επιβίωση δήλωσε πως «δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που ύψωσαν σημαία σε καμία από τις δύο πλευρές», και χαρακτήρισε «λανθασμένη όλη τη στρατηγική στο ζήτημα και βλαβερή για την πολιτική».

«Δεν είμαστε ακόμα μία θετική ψήφος», είπε για να δικαιολογηθεί σχετικά με το αν θα ψηφίσει ή όχι τη Συμφωνία, όταν έρθει στη Βουλή, διαχώρισε ωστόσο «την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από την ψήφο στη συμφωνία».

Απαντώντας επιπλέον στα όσα λέγονται ότι «μπήκε για μία ακόμα ψήφο για τη Συμφωνία των Πρεσπών», είπε ότι «δεν ήθελα καρέκλα, μου δόθηκε από τον λαό»!! Ο Αλέξης Τσίπρας της έδωσε την καρέκλα στο υπουργείο και την έβγαλε από την αφάνεια και όχι ο λαός αλλά άστο να πάει άστο τι να λέμε τώρα.

«Να δούμε πώς θα πορευτεί η γειτονική χώρα», σημείωσε σχετικά με τις προθέσεις της για την ψήφο, λέγοντας πως «έχουμε καθαρή θέση στο ΝΕΟ στο ζήτημα, σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη, που φέρει ως κομιστή την Σπυράκη». «Έχουμε Σπυράκη Gate», συμπλήρωσε με δικιά της κρίση και παρά την διάψευση της Ν.Δ. και το video που αποδεικνύει το αντίθετο.

«Θα ζυγίσουμε τη συμφωνία και στη ζυγαριά θα γείρει το εθνικό συμφέρον. Αν εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον, θα την ψηφίσουμε», δήλωσε, λέγοντας πως «μπορεί με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή η χώρα, να πάμε σε ένα σενάριο μιας συμφωνίας διαφορετικού τύπου από ό,τι η σημερινή».

«Υπάρχει αστάθεια και κινητικότητα στην περιοχή και αυτό δεν είναι καλό ούτε για την Ελλάδα ούτε για τα Βαλκάνια», είπε, εκτιμώντας ότι αν η Συμφωνία των Πρεσπών «ήταν επωφελής για τους Σκοπιανούς, θα πήγαιναν και θα ψήφιζαν με χέρια και πόδια».

Με λίγα λόγια η Κατερίνα Παπακώστα πληρώνει τα χρέη της στην ώρα τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου