Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ρουβίκωνας : Μια χαρά αντέδρασε ο φρουρός...



Με ανάρτησή του στο Facebook, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, υπερασπίζεται τον φρουρό στην πρεσβεία του Ιράν, που υπάκουσε στις εντολές των μελών της αναρχικής ομάδας.

«Μια χαρά αντέδρασε ο φρουρός.Τι να έκανε να ΓΑΖΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ;Προφανώς κάποιοι δημοσιογράφοι θέλουν αίμα.Να ξέρετε όμως πως το αίμα φέρνει και άλλο αίμα.ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ»: έγραψε στο Facebook ο Γιώργος Καλαΐτζίδης, 

Με αυτή την ανάρτηση το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απειλεί ανοικτά με αίμα εάν τολμήσουν να σταματήσουν οι αστυνομικοί τις επιθέσεις τους, καθώς και τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν την συμπεριφορά του ένοπλου φρουρού στην πρεσβεία του Ιράν και μέχρι στιγμής ένας εισαγγελέας δεν έχει επέμβει!!

Γιωργος Καλα'ι'τζιδης
12 ώρες πριν
Μια χαρά αντέδρασε ο φρουρός.Τι να έκανε να ΓΑΖΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ;Προφανώς κάποιοι δημοσιογράφοι θέλουν αίμα.Να ξέρετε όμως πως το αίμα φέρνει και άλλο αίμα.ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ELEFTHEROSTYPOS.GR
Μεγάλο σάλο έχει προκαλεί η στάση που τήρησε ο αστυνομικός φρουρός της πρεσβείας του Ιράν στην οποία επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας μέλη του Ρουβίκωνα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου