Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Εάν είναι δυνατόν! Ο Τσίπρας δήλωσε περήφανος για τους πρόσφυγες και πήρε και βραβείο



Δεν θα μπορούσε να βρει "καλύτερο" η Ευρώπη, και δεν θα ξαναβρεθεί άλλος στην Ελλάδα, για να φορτώσει ένα τεράστιο βάρος τους πρόσφυγες και μετανάστες, και ποιος δεν θα βράβευε έναν εύκολο να ξεπουλήσει τα πάντα στην χώρα του για να τον κάνει να μην φέρνει αντιρρήσεις.

Η κυβέρνηση που εκμεταλλεύτηκε στους πρόσφυγες και μετανάστες για να γεμίσουν οι τσέπες κάποιον που τώρα ελέγχονται και έχουν, τεθεί στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης υπερηφανεύεται κιόλας και δεν δίνει λογαριασμό για τα 1,6 δις που αγνοούνται. Η κυβέρνηση που καταγγέλλεται καθημερινά για τις άθλιες συνθήκες στα μέρη συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών όπως η Μόρια, υπερηφανεύεται κιόλας.

Περήφανος λοιπόν και ανάλγητος ψυχρός ο Αλέξης Τσίπρας δήλώσε για τη στάση της Ελλάδας απέναντι στο προσφυγικό σε ομιλία του κατά το Ετήσιο Δείπνο της Global Hope Coalition, όπου βραβεύτηκε για τη στάση της Ελλάδας στην προσφυγική κρίση.

«Είμαστε υπερήφανοι γιατί την ώρα που σε άλλες χώρες στην Κεντρική Ευρώπη έχτιζαν τείχους και φράχτες, οι Έλληνες άνοιγαν τις καρδιές τους. Είμστε πολύ περήφανοι για την ιστορία μας και τα ιδανικά που εκπροσωπεί. Αλλά επίσης είμαστε περήφανοι και για το παρόν και το μέλλον μας» είπε ο αντρόπιαστος Αλέξης Τσίπρας παραλαμβάνοντας το βραβείο εκ μέρους του ελληνικού λαού όπως είπε, γιατί οι πολίτες της Ελλάδας είναι εκείνοι που αξίζουν τα εύσημα και τους επαίνους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου