Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Διευθυντής Ευαγγελισμού: «Ξέρουμε τον γιατρό που έκανε την πλαστογραφία στην υπόθεση Φλώρου»

Ο Αριστείδης Φλώρος μεταφέρεται στον εισαγγελέα-Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος



Απαντήσεις για την υπόθεση πλαστογράφησης των γνωματεύσεων που οδήγησαν στην αποφυλάκιση Φλώρου της Energa  ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας – Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ και διευθυντής στην Α΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού Σπύρος Ζακυνθινός.

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο κ. Ζακυνθινός σημειώνει ότι «όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση. Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ΄ιδίαν. Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης στην κλινική μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό».

Προσθέτει πως ο 39χρονος επιχειρηματίας είχε όντως υποβληθεί σε σχετική εξέταση κατά το παρελθόν η οποία έδειξε  μία προβληματική κατάσταση. Ειδικότερα, διευκρινίζει ότι ο Φλώρος εμφάνιζε 27 υπόπνοιες σε διάστημα μιας ώρας, αλλά ο άνθρωπος που έκανε την πλαστογράφηση κατέφυγε σε άλλη εξέταση, καθώς «ο άλλος ασθενής παρουσίαζε σαφώς πιο "βαριά" εικόνα με 62 υπόπνοιες την ώρα».

Ακόμη, για τη σπιρομέτρηση, ο διευθυντής της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εξήγησε στα «Νέα» ότι το έγγραφο φέρει το λογότυπο της κλινικής και την υπογραφή του, ωστόσο είναι προϊόν «κολάζ».



Πηγή:  iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου