Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Επιμένει να μην παραιτείτε ο Τόσκας για να μην γυρίσει στην σύνταξη



Είναι ένας απίθανος που ακόμα να καταλάβει ο ελληνικός λαός με ποια κριτήρια τοποθετήθηκε στο υπουργείο προστασίας του πολίτη.

Είναι τραγικό το γεγονός. ότι μόνο αποτυχίες έχει να επιδείξει και προκλητικά ο Αλέξης Τσίπρας και το τσίρκο κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον κρατάνε στην θέση τους χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους. Βέβαια υπάρχει μια εξήγηση που είναι τραγική για την χώρα και τους Έλληνες, και είναι ότι απλά δεν καταλαβαίνουν στο τσίρκο τι είναι αποτυχία γιατί απλά είναι αποτυχημένοι όλοι τους και αποδεδειγμένα.

Τι έκανε λοιπόν ο Νίκος Τόσκας στην συνέντευξη του στον real fm; Ότι κάνει πάντα έριξε το φταίξιμο όχι στην ανικανότητα και ανεπάρκεια του ίδιου, αλλά  σε όλους τους άλλους

Είπε λοιπόν ο αμετανόητος και ανεκδιήγητος Τόσκας: «Η παραίτηση δεν γίνεται επειδή το ζητάει μια εφημερίδα. Από εκεί και πέρα, αν ψάχνετε άνθρωπο βιδωμένο στην καρέκλα, δεν θα τον βρείτε σε μένα. Είμαι υποχρεωμένος να παλέψω σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, να σβήσουν και οι υπόλοιπες φωτιές. Αυτή η κυβέρνηση παλεύει σαν σύνολο για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις. Βιδωμένος στην καρέκλα δεν είναι κανένας μας, ούτε εγώ».

Αναφέρθηκε και πάλι για συνωμοσίες νομίζοντας ότι θα σωθεί από τις ευθύνες του λέγοντας : «Συνομωσιολογικά αυτή τη στιγμή δεν θα μιλήσω, αλλά θα σας δώσω δύο στοιχεία: από το σημείο που ξέσπασε η φωτιά δεν περνούν τα καλώδια της ΔΕΗ. Όσο κι αν φυσούν δυνατοί άνεμοι, φωτιά μόνη της δεν ανάβει. Στα Γεράνεια την ίδια μέρα που ξέσπασε η φωτιά, ξέσπασαν άλλες δύο φωτιές. Το ψάχνουμε πολύ, εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις, δεν θα αφήσουμε καμία πληροφορία ανεκμετάλλευτη. Υπάρχουν εντατικές έρευνες, γιατί εδώ έγινε ένα έγκλημα».

Φταίνε τα αυθαίρετα για τον Τόσκα : «είναι μια περιοχή που πηγαίνω από μικρό παιδί και την ξέρω καλά. Έγιναν εγκλήματα και από μια παρθένα περιοχή, έχει γίνει ένα τεράστιο αυθαίρετο»,

Yπήρχε σχέδιο εκκένωσης αλλά φταίνε οι δήμαρχοι που δεν έδωσαν εντολή εκκένωσης και όχι η ανικανότητα και ανεπάρκεια του ίδιου και του πυροσβέστη φίλου του που έχει τοποθετήσει ο ίδιος στην πολιτική προστασία : «Ο νόμος προβλέπει να συγκληθεί συντονιστικό όργανο με ευθύνη του δημάρχου και να γίνουν εισηγήσεις από την Πυροσβεστική και να παρθούν αποφάσεις. Προτεραιότητα ήταν οι κατασκηνώσεις. Είναι εύκολο κάποιοι να λένε ότι φταίει η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Δεν υπήρχε χρόνος και είναι μεγάλο λάθος κάποιοι να προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες στους υπηρεσιακούς».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου