Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Με συνθήματα υπέρ του τρομοκράτη η συμμορία του Ρουβίκωνα έκανε ντου στο Υ.Προστασίας του Πολίτη




Η κατάσταση με τις τρομοκρατικές συμμορίες των αντιεξουσιαστών έχει φτάσει τους Έλληνες πολίτες στα όρια τους, ειδικά για την ανοχή που δείχνει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση του στην εγκληματική δραστηριότητα τους.

Μητσοτάκης: Λογικό να μπει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Ρουβίκωνας

Ομάδα αντιεξουσιαστών που ανήκουν στους αντιεξουσιαστές του «Ρουβίκωνα» επιχείρησαν να εισβάλουν το πρωί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να διαμαρτυρηθούν υπέρ του εκτελεστή τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Γύρω στα 30 άτομα πέταξαν τρικάκια και φώναζαν συνθήματα υπέρ του εκτελεστή,  στα τρικάκια που πέταξαν οι αντιεξουσιαστές έγραφαν «άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του απεργούν πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα».

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι έχει προχωρήσει σε προσαγωγές και αυτή την ώρα τα μέλη του Ρουβίκωνα μεταφέρονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Μέσω twitter τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα εισβολή του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει : «Ο Ρουβίκωνας για να στηρίξει τον Κουφοντίνα εισέβαλε το πρωί ακόμη και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Λογικό είναι, με τόση προστασία που απολαμβάνει από την κυβέρνηση. Αυτή είναι η «κανονικότητα» του κ. Τσίπρα».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου