Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Θα οδηγούν χωρίς δίπλωμα οδήγησης από τα 17 τους! Καμία σοβαρότητα από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ



Είναι τραγική η ηλιθιότητα αυτής της κυβέρνησης και το αποδεικνύει καθημερινά με τις αποφάσεις και τις πράξεις της.

Από τα 17 έτη θα μπορούν να είναι στο τιμόνι οι οδηγοί, όπως αποφάσισε το τραγικό μυαλό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά όπως λένε υπό προϋποθέσεις. 

Το δίπλωμα οδήγησης θα εκδίδεται στα 18, αλλά οι ανήλικοι θα μπορούν να πάρουν το αυτοκίνητο στα χέρια τους χωρίς δίπλωμα από τα 17 αλλά παρουσία ενός ενηλίκου.

Ενήλικος νοείται και ένας 18χρονος χωρίς εμπειρία στο τιμόνι αλλά η βλακεία των κυβερνώντων δεν έχει όρια.

Οι ανήλικοι οδηγοί για να πιάσουν το τιμόνι στα χέρια τους θα πρέπει να περάσουν πρώτα από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, ενώ το κανονικό δίπλωμα θα εκδίδεται όταν “κλείσουν” τα 18 και πάλι μετά από πρακτική εξέταση και όλο αυτό το διάστημα θα οδηγούν χωρίς δίπλωμα με όλες τις συνέπειες της βλακείας όσων το σκέφτηκαν.

Το λεγόμενο σύστημα συνοδευόμενης οδήγησης προβλέπει για άτομα 17 ετών εκπαίδευση από ειδικό εκπαιδευτή, η διεξαγωγή θεωρητικής εκπαίδευσης και η βεβαίωση από την οικεία Διεύθυνση Μεταφορών.

Ο ανήλικος θα έχει τη δυνατότητα πριν τα 18 έτη να οδηγεί για διάστημα έξι μηνών ή 100 ωρών, εκ των οποίων οι 10 μπορούν να πραγματοποιηθούν μια ώρα μετά τη δύση του Ηλίου.

Όταν ο υποψήφιος συμπληρώσει τα 18 έτη του θα δίνει τις εξετάσεις που προβλέπονται για την απόκτηση κανονικού διπλώματος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου