Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Μετάβαση στον Μαδουρισμό; Όσα συμβαίνουν στην δικαιοσύνη υποβαθμίζουν την ποιότητα της Δημοκρατίας



Αυτά που ζει η χώρα μας είναι τρομερά και θα γραφτούν στην μαύρες σελίδες της ιστορίας μας μαζί με τα ονόματα των πρωταγωνιστών.

Το τελευταίο με την σκευωρία γιατί περί σκευωρίας πρόκειται για την Novartis, που σχεδιάστηκε πρόχειρα πάνω στον πανικό της κυβέρνησης μετά το συλλαλητήριο, και είχε ένα σκοπό να ανακάμψει ο Αλέξης Τσίπρας, άφησε εκτεθειμένη την δικαιοσύνη και τους δικαστικούς λειτουργούς που εκτέλεσαν αυτή την νέα αποστολή.

Αυτό τον τρόπο διάλεξε ο Αλέξης Τσίπρας και οι καθεστωτικοί σύμβουλοι του, νομίζοντας ότι έτσι με πρακτικές Μαδούρο, θα εξουδετερώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, απίστευτα πράγματα που μόνο σε καθεστώτα γίνονται εκεί που ελέγχεται πλήρως η δικαιοσύνη και δεν υπάρχει δημοκρατία.

Ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο ολοκληρωτικό καθεστώς Μαδούρο, που κλείνουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους στην φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά έτσι και τους αφήσουμε εκεί θα φτάσουμε και δεν θα προλάβουμε το κακό που έρχεται.

Εξαίρετοι νομικοί της χώρας αναφέρουν ανοικτά ότι αυτές οι μεθοδεύσεις των στημένων κατηγοριών, και της σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης πολιτικών αντιπάλων, επιτελούνται με την σύμπραξη επίορκων κρατικών λειτουργών, και αυτό είναι ανησυχητικό για την Δημοκρατία μας. 

Είναι καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε την Δικαιοσύνη, το Σύνταγμα και την δημοκρατία μας από αυτό το καθεστώς και τα όργανα του, που κάνει κακό και μολύνει την χώρα μέχρι να τελειώσει επιτέλους ο χρόνος τους για να γλιτώσουμε μια για πάντα.

NOW


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου