Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ο Προκλητικός και γραφικός Μπαλάφας έκανε σύγκριση του Μακεδονικού με τις πορείες για τους Τρανσέξουαλ


Όλοι οι Συριζαίοι που κάνουν κριτική δεν έχουν τολμήσει να αναφερθούν στους ακροαριστερούς κακοποιούς συντρόφους τους που έκαναν επίσης έκτροπα στην Θεσσαλονίκη όπως και η ακροδεξιά και ειδικά τώρα που οι ακροαριστεροί τρομοκρατούν για το συλλαλητήριο της Κυριακής.

Ακροδεξιοί, γραφικοί και φασίστες ήταν αυτοί που έδωσαν τον τόνο, στο συλλαλητήριο της Μακεδονίας, είπε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, στον ΣΚΑΙ που για να του δώσουμε και ένα δίκιο διευκρίνισε ότι δεν συμφωνεί με όσους χαρακτηρίζουν συλλήβδην ακροδεξιούς όσους παρέστησαν στο συλλαλητήριο.

«Υπάρχουν σε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις στοιχεία ακροδεξιά, στοιχεία φασιστικά, στοιχεία γραφικά αν θέλετε, που τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη μπόρεσαν να δώσουν τον τόνο και αυτό είναι γεγονός. Υπήρξε ένας ομιλητής ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ ο οποίος είπε αυτά που είπε»

 Εμφανίστηκε βέβαιος ότι κανείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παραστεί στο συλλαλητήριο της Αθήνας και για να δικαιολογήσει τις διαφορές του κόμματος του με τους ΑΝΕΛ σύγκρινε ένα Εθνικό θέμα με τους τρανσέξουαλ λέγοντας :

«θα υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία στην Βουλή αν έρθει το θέμα της ονομασίας. Συνεργαστήκαμε με τους ΑΝΕΛ για το καλό της χώρας. Ξέραμε ότι θα υπάρχουν διαφωνίες. Δεν δυσκολεύει την διαπραγμάτευση το γεγονός ότι διαφωνεί ο κυβερνητικός εταίρος», εκτίμησε ο κ. Μπαλάφας.

Ο κ. Μπαλάφας επιχείρησε να εξισώσει τις διαφωνίες για το Σκοπιανό με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, δηλώνοντας: «Διαφορές με τους ΑΝΕΛ είχαμε και για τους τρανσέξουαλ».

Γελάει ο κόσμος για ακόμα μία φορά με τον Μπαλάφα!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου