Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Οι ιστορίες δέκα σκυλιών που έδειξαν αυταπάρνηση και ηρωισμό!



Τα σκυλιά είναι εξαιρετικά κατοικίδια και αποτελούν τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου.

Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που τα συμπαθή μας τετράποδα κατόρθωσαν να βάλουν σε πρώτη μοίρα την υγεία και τη ζωή των αφεντικών τους, ρισκάροντας ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.

Παρακάτω θα δείτε δέκα συγκινητικές ιστορίες σκυλιών που έδειξαν αυταπάρνηση και ηρωισμό.

Οι τέσσερις σφαίρες δεν ήταν δυνατόν να σταματήσουν τη Layka


Η Layka εργαζόταν για τον αμερικανικό στρατό, όταν σε μια επιχείρηση πυροβολήθηκε τέσσερις φορές εξ επαφής με ένα Ak-47. Ωστόσο, κατάφερε να επιτεθεί στον εχθρό, να τον ακινητοποιήσει και να σώσει το «αφεντικό» της. Χρειάστηκε χειρουργείο που κράτησε επτά ώρες, αλλά τελικά έλαβε μετάλλιο ηρωισμού.

Ο Geo και ο μικρός Charlie


O Geo ήταν κουτάβι οκτώ μηνών, όταν έσωσε το μικρό Charlie από ένα φορτηγάκι που ερχόταν κατά πάνω του στο δρόμο. Το σκυλί έσπρωξε το παιδί εκτός «βολής» και έπεσε αντ’ αυτού στις ρόδες, με κόστος το πόδι του.

Η επιμονή του να πάει «βόλτα» αποδείχτηκε σωτήρια!


Αυτός ο σκυλάκος μόλις είχε γυρίσει από τη βόλτα του, αλλά γάβγιζε επί μισή ώρα στο αφεντικό του για να ξαναβγούν έξω. Εκείνος του έκανε το χατίρι και τελικά διαπίστωσαν πως στο διαμέρισμα υπήρχε διαρροή αερίου. Ο σκύλος δεν ήθελε βόλτα, ήθελε να φροντίσει να εκκενωθεί το σπίτι.

Ο σκύλος … κουβέρτα!


Αυτός ο άντρας έσπασε το λαιμό του και έμεινε ακινητοποιημένος σε συνθήκες ψύχους επί 24 ώρες. Ο μόνος λόγος που σώθηκε ήταν ο μαλλιαρός του σκύλος, που ξάπλωσε πάνω του όλες αυτές τις ώρες για να τον κρατήσει ζεστό, μέχρι να έρθει βοήθεια.

Η τυφλή σκυλίτσα Molly


H Molly είναι μια τυφλή σκυλίτσα, η οποία όμως ήταν η πρώτη που κατάλαβε τη φωτιά που έπιασε το σπίτι της οικογένειάς της. Έτσι, έσωσε από πυρκαγιά που αργότερα έκαψε ολοσχερώς το σπίτι, επτά ανθρώπους, δύο σκύλους και τέσσερις γάτες. Εν τω μεταξύ, λόγω πάθησης, ο κτηνίατρος της είχε δώσει μόλις δύο μήνες ζωής, λίγο πριν το περιστατικό της πυρκαγιάς. Η Molly ζει ακόμα.

Η μικρή Μάγκι και ο νεοφερμένος!


Η μικρή Μάγκι το έσκασε από το κλουβί της στο κυνοκομείο για να «διαρρήξει» το κλουβί ενός νεοφερμένου κουταβιού που έκλαιγε όλη τη νύχτα. Η Μάγκι φρόντισε να το κρατήσει αγκαλιά όλο το βράδυ για να μη φοβάται, όπως αποκάλυψε η κάμερα ασφαλείας.

Η σωτήρια επέμβαση της Abbie


H Abbie έσωσε τη ζωή του λίγων μηνών βρέφους της οικογένειάς της, ειδοποιώντας τη μητέρα του βρέφους όταν συνειδητοποίησε ότι αυτό πνιγόταν κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Το πίτμπουλ που σώθηκε από την ευθανασία


Μια γυναίκα έσωσε αυτό το πίτμπουλ λίγες ώρες πριν την ευθανασία και το πήρε στο σπίτι της. Μια εβδομάδα αργότερα, το πίτμπουλ ανταπέδωσε τη χάρη, ειδοποιώντας την ότι ο τετράχρονος γιος της έχει πέσει αναίσθητος στο δωμάτιό του.

Η Φρίντα έσωσε 52 ανθρώπους!


Αυτό το ηρωικό σκυλί είναι η Φρίντα, μία άξια μαχήτρια που έσωσε 52 ανθρώπους μετά από σεισμό στο Μεξικό, συμμετέχοντας σε επιχειρήσεις διάσωσης.

Ο Chako και οι μαχαιριές!


O Chako έσωσε την «αφεντικίνα» του από το βίαιο σύντροφό της, ο οποίος απείλησε να την σκοτώσει με μαχαίρι. Ο σκύλος μπήκε ανάμεσά τους και άντεξε 12 μαχαιριές.




Πηγή: in2life.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου