Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ν.Δ. Η υπονόμευση της χώρας, τα ψέματα και το θράσος έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, μετά την νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού από το σκάνδαλο Καμμένου και την κατηφόρα της χώρας:

«Η κυρία Ξαφά δεν είναι σύμβουλος ή συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη. Αντιθέτως ο κ. Καμμένος είναι συναρχηγός του κ. Τσίπρα. Θα δώσει επιτέλους εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας για τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου ή θα συνεχίζει να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση διακινώντας ανοησίες;».  

Πλήρης ανακοίνωση

«Το Μέγαρο Μαξίμου μέσα στην απελπισία του καταφεύγει καθημερινά πλέον σε συκοφαντίες και ψέματα. Η τελευταία ανακοίνωσή του πρωθυπουργού για την κυρία Ξαφά στερείται κάθε σοβαρότητας.

Η κυρία Ξαφά δεν είναι σύμβουλος ή συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη. Αντιθέτως ο κ. Καμμένος είναι συναρχηγός του κ. Τσίπρα. Θα δώσει εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας για τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου ή θα συνεχίζει να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση διακινώντας ανοησίες; 

Ως προς την ουσία τώρα: Εν αντιθέσει με τον Αλέξη Τσίπρα που πολεμούσε και πολεμά κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί με κάθε ευκαιρία επενδυτές στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα που η ανερμάτιστη Κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να τις διώξει.

Οι πολίτες θυμούνται καλά ότι ο κ. Τσίπρας, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, υπονόμευε κάθε επένδυση και καλούσε τους πολίτες να μην πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ που δήθεν θα καταργούσε και τους φόρους τους επειδή τάχα θα έφερνε σεισάχθεια.

Η υπονόμευση της χώρας, τα ψέματα και το θράσος έχουν από καιρό ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας». 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου