Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Κορυφαίοι στην κωλοτούμπα με διεθνή αναγνώριση οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Παρασκευόπουλος : Δεν είπα ότι έχει δίκιο να διαμαρτύρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ότι έχει δίκιο πως θα πρέπει να καταργηθεί



Οι άρχοντες της κωλοτούμπας που θα ζηλεύε κάθε τσίρκο είναι πλέον οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ακολουθώντας πιστά την τακτική του πρώτου κωλοτούμπα με διεθνή αναγνώριση Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν είπα ότι έχει δίκιο να διαμαρτύρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ότι έχει δίκιο πως θα πρέπει να καταργηθεί, γιατί ο νόμος ήταν προσωρινός», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» ο Νίκος Παρασκευόπουλος, προβαίνοντας σε διευκρινήσεις σχετικά με τις χθεσινές του δηλώσεις, οι οποίες προκάλεσαν σάλο και δεν άρεσαν καθόλου τέτοιες τάσεις ειλικρίνειας στο κόμμα του.

Ο νόμος «έπρεπε να ισχύσει στην περίοδο που ίσχυσε, διότι οι φυλακές μας ήταν σε υπερσυμφόρηση, σε συνθήκες που καταδικαζόμασταν». «Όταν κάθονται περισσότερο στις φυλακές, γίνονται πιο επιθετικοί», αιτιολόγησε για να υπερασπιστεί το έγκλημα κατά της κοινωνίαςς που έχει υπογράψει. Και  σημείωσε με θράσος χωρίς να ντρέπεται ότι, «πέτυχε γιατί έχουμε λιγότερη εγκληματικότητα». 

Δεν παρέλειψε να επέρριψε δε ευθύνες στα Μέσα ενημέρωσης αντί αν ζητήσει συγνώμη ο ίδιος από την κοινωνία, κάνοντας λόγο για υπερβολικούς τίτλους και αναφορές στο νόμο «Παρασκευόπουλου». «Οι ανακρίβειες είναι καθημερινές και εξαιτίας αυτών οδηγείται στην αγανάκτηση ο πολίτης», είπε σχετικά. 

«Φυσικά και θα αλλάξει ο νόμος», είπε ερωτηθείς σχετικά και διευκρίνισε ότι, «η ελληνική νομοθεσία προβλέπει πολύ βαριές ποινές και πολύ ελαφρύς νόμους απόλυσης».

Τον πειράζει που όλος ο κόσμος γνωρίζει τον εγκληματικό νόμο για  «νόμο Παρασκευόπουλου» και δεν θέλει να λέγεται έτσι και να στοχοποιείται το πρόσωπό του, ενώ τόνισε πως με τους νόμους της αποσυμφόρησης των φυλακών, «βγαίνουν όλοι οι κρατούμενοι».

Κύριε Παρασκευόπουλε εσύ τον υπόγραψες ποιανού είναι;

Συνέχισε ο κ. Παρασκευόπουλος να λέει και άλλα για να δικαιολογήσει το έγκλημα που υπέγραψε, που επιλέγουμε να μην τα αναφέρουμε γιατί θα εκνευρίσουν περισσότερο τους πολίτες  με την κυνικότητα που τα λέει ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης προσπαθώντας να παραπλανήσει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου