Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Στιγμές Κιμ Γιόγκ Ούν στήθηκαν για τον Τσίπρα στην Θράκη και όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε



Η απόλυτη ξεφτίλα της τριτοκοσμικής χώρας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Καθεστωτικές στιγμές ενημέρωσης ζήσαμε εχθές, με τις στημένες σκηνές επευφημίας στον Τσίπρα από οπαδούς με λουλούδια που τον κυνήγαγαν να τον ευχαριστήσουν για το μέρισμα.

Μόνο που δεν τους έβαλαν να κλαίνε όπως στην Βόρεια Κορέα, και το χειρότερο με το καθεστωτικό τους μυαλό νόμιζαν ότι τσίμπησε ο κόσμος δημιουργώντας την εικόνα του λαοπρόβλητου ηγέτη στον Τσίπρα, που εάν κυκλοφορούσε κανονικά θα μάζευε εκτός από βρισιές και πέτρες και καρέκλες και ότι άλλο βρίσκονταν στα χέρια των αγανακτισμένων πολιτών.

Το καθεστωτικό ρεπορτάζ του ΑΠΕ με τίτλο : Θερμή υποδοχή του πρωθυπουργού από πολίτες της Θράκης

"Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο χωριό Εράσμιο της Ξάνθης αμέσως μετά την επίσκεψή του στα «Θερμοκήπια Θράκης».
Κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν σε ένα σημείο του δρόμου από όπου θα περνούσε ο πρωθυπουργός και σταμάτησαν την πομπή των αυτοκινήτων εκφράζοντας την επιθυμία να τον δουν από κοντά και να μιλήσουν μαζί του.
Στα χέρια τους κρατούσαν λουλούδια και μόλις ο πρωθυπουργός κατέβηκε από το αυτοκίνητο τον αγκάλιασαν και του πρόσφεραν ανθοδέσμες λέγοντάς του: «Σε περιμέναμε πολύ (πολλή, σε σωστά ελληνικά!) ώρα».
Μία γυναίκα τού είπε: «Σε ευχαριστούμε πολύ, Αλέξη, γι΄ αυτά που είπες χθες το βράδυ» (σ.σ. για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος).
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε μαζί τους, τούς ρώτησε πώς περνούν στην περιοχή, ενώ οι κάτοικοι δεν τον άφηναν να φύγει.
Μία άλλη κυρία τον κάλεσε να πάει σε ένα σπίτι όπου στο μπαλκόνι καθόταν ηλικιωμένος ο οποίος ήθελε πολύ να συναντήσει τον πρωθυπουργό αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει, όπως και έγινε".

Όσο πλησιάζουμε στις πρόωρες εκλογές θα ζήσουμε και άλλες τέτοιες καθεστωτικές γελοίες στιγμές και μη χειρότερα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου