Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Τσίπρας : Δεν είμαστε γενικά υπέρ της επιχειρηματικότητας! Το έχει καταλάβει πολύ καλά Τσίπρα η οικονομία της χώρας


Ο Τσίπρας έκανε στην Κρήτη χωρίς να ντρέπεται ακόμα μία φορά τον δήθεν επιτυχημένο παρουσιάζοντας την αποτυχία του ως μεγάλη επιτυχία και λέγοντας με θράσος "δεν είμαστε γενικά με την επιχειρηματικότητα αλλά..."

Ο Τσίπρας είπε ακριβώς στην Κρήτη : «εμείς δεν είμαστε γενικά με την επιχειρηματικότητα», αλλά «είμαστε με την επιχειρηματικότητα που σέβεται την εργασία και το φυσικό περιβάλλον». «Δεν είμαστε με τους κάθε λογής εκβιαστές, ούτε με τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο και εκμεταλλεύτηκαν την εργατική δύναμη", σημείωσε, σχολιάζοντας ότι "αυτούς τους χαρίζουμε στις κυβερνήσεις του χθες, τα συμφέροντα των οποίων εκπροσώπησαν».

Και αφού είπε την αλήθεια ότι δεν είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας, υπογράμμισε ότι αυτή η κυβέρνηση στηρίζει και ενθαρρύνει την υγιή επιχειρηματικότητα και τους επενδυτές που έρχονται όχι να λεηλατήσουν αλλά να στηρίξουν το τόπο, τους ανθρώπους του και τις αξίες του.

Την ανικανότητα σου κ. Τσίπρα και ολόκληρης της κυβέρνησης σου την έχει καταλάβει πάρα πολύ καλά η ελληνική οικονομία, οι επιχειρήσεις και ο ελληνικός λαός.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου