Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Κανένας σοβαρός πρωθυπουργός δέν θα έλεγε : Δεν έχει νόημα να μειώσουμε λίγο τον ΦΠΑ



Κώστας Βουκελάτος

Και όμως ο κ. Τσίπρας που κάνει τον πρωθυπουργό της χώρας δεν αντιλαμβάνεται το καλό που θα έκανε μια μείωση του ΦΠΑ στην οικονομία της χώρας και στην τσέπη των Ελλήνων πολιτών.

Αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αντιληφθεί την ζημιά που κάνει στην χώρα η κυβέρνηση του και δεν φταίει αυτός, αλλά η ζωή που κάνει από μικρός, χωρίς ένσημα και χωρίς καμία απολύτως καμία έννοια του πώς θα ψωνίσει και πώς θα βγάλει λεφτά για να ζήσει.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή προχθές ότι δεν έχει νόημα η μείωση του ΦΠΑ, καθώς και να τον μειώναμε δεν θα πάει στον καταναλωτή από τις αλυσίδες super market δείχνει το πόσο ακατάλληλος είναι να κυβέρνηση τον τόπο και να φέρει την όποια ανάπτυξη σε αυτόν.

Του υπενθυμίζουμε την ζημιά που έχει κάνει στην οικονομία της χώρας πληρώνοντας οι επιχειρήσεις και οι πολίτες την ανικανότητα τους.

Ο συντελεστής ΦΠΑ επί ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ  ανέβηκε από το 23% στο 24.

Στο 24% από 13% αυξήθηκε επίσης ο ΦΠΑ στην εστίαση.

Ο ΦΠΑ στα νησιά από το 9% πήγε στο 13% 

Και ο ΦΠΑ στον τουρισμό από το 6,5% σε 13%.

Εάν είχε αντίληψη και σοβαρότητα, γνωρίζοντας την ζημιά που έχει η κυβέρνηση του αυξάνοντας τον ΦΠΑ δεν θα τολμούσε να πει "ότι δεν έχει νόημα η μείωση του ΦΠΑ", αλλά μιλάμε για τον Αλέξη Τσίπρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου