Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τσίπρας κορόιδευε τους πάντες λέγοντας ότι "Για πρώτη φορά δεν δίνουμε αλλά παίρνουμε"




Ο Τσίπρας ήταν αυτός που είναι πάντα δηλαδή χωρίς καμία αξιοπιστία σε όσα λέει και δεν έκανε καμία αναφορά για τα μέτρα που έρχονται.

Ζει ακόμα και σήμερα στον δικό του κόσμο και καθημερινά με αυτή την συμπεριφορά γίνεται περισσότερο επικίνδυνος για την χώρα.

Άφησε άφωνους όσους σοβαρούς βουλευτές βρίσκονταν στην αίθουσα και έχουν συναίσθηση των όσων καταστροφικών κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας ως εξαιρετική επιτυχία της διαπραγματευτικής ομάδας την απόφαση του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Συνέχισε να λέει τα δικά του και όχι όσα συνέβησαν στο Eurogroup  «δεν είναι σύνηθες αυτό που αποφασίστηκε στο Eurogroup. Διότι είχαμε συνηθίσει μόνο να παίρνουν, όχι να παίρνουν και να δίνουν. Προχθές αποφασίστηκε κάτι διαφορετικό και αυτό είναι εξαιρετική επιτυχία της διαπραγματευτικής ομάδας».

Yποστήριξε χωρίς καμία ντροπή ότι δεν υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση και λιτότητα για την ελληνική κοινωνία και πήγε ένα βήμα παρακάτω για να το τερματίσει επιμένοντας ότι έδωσε 13η σύνταξη και όχι επίδομα λέγοντας ακριβώς «Θυμάμαι τα δημοσιεύματα του περσινού καλοκαιριού, ψευδή όλα, ότι θα πέσουν έξω τα έσοδα, ότι θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης. Τελικά,όχι μόνο δεν ενεργοποιήθηκε ο κόφτης, ενεργοποιήθηκε ο δότης. Όχι μόνο δεν κόψαμε, δώσαμε και εφάπαξ και 13η σύνταξη» .

«Και την ίδια στιγμή ενώ οι προβλέψεις ήταν προβλέψεις για ύφεση 0,3-0,4%, τελικά, τα στοιχεία της Eurostat προβλέπουν ότι είχαμε ανάπτυξη 0,2-0,3% δηλαδή 0,6-0,7% πάνω από τις προβλέψεις. Αυτά είναι η βάση για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση χωρίς παράλογες απαιτήσεις».

Να μας πει πώς ήρθε η ανάπτυξη γιατί ο ιδιωτικός τομέας απολύει, έχει κάνει στάση πληρωμών, επιχειρήσεις κλείνουν και κάθε μήνα προστίθεται χιλιάδες άνεργοι στον μακρύ κατάλογο ανεργίας.

Καμία ντροπή





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου