Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ελεύθερος ο γιος γνωστού τραγουδιστή για την υπόθεση εκβιασμών



Στη φυλακή οδηγείται ο ένας εκ των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση εκβίασης μεσιτών και κατασκευαστών ακινήτων. Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν κατόπιν της απολογίας τους ο 46χρονος γιος γνωστού τραγουδιστή, καθώς και ο πεθερός του πρώτου.

Οι τρεις είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες για εκβίαση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Το πρωί της Δευτέρας απολογήθηκαν ενώπιον ανακριτή και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 49 ετών, κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς κατηγορείται επιπλέον για έκρηξη στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων της ομάδας.

Στην υπόθεση είναι κατηγορούμενος και ο 46χρονος γιος γνωστού καλλιτέχνη, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ελεύθερος, επίσης με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε και ο τρίτος της ομάδας των συλληφθέντων για την υπόθεση, πεθερός του 46χρονου, ο οποίος ασχολείται με μεσιτείες ακινήτων και φέρεται να είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή. 

Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον 65χρονο μεσίτη, εγγύηση 3 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος αρνήθηκε στην απολογία του ότι γνώριζε για εκβιάσεις, ενώ φαίνεται πως τα στοιχεία της δικογραφίας σε βάρος του δεν κρίθηκαν ισχυρά με αποτέλεσμα ανακριτής και εισαγγελέας να του επιβάλουν μόνο τον όρο της απαγόρευσης εξόδου και να αφεθεί ελεύθερος.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου