Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Λ. Αυγενάκης : «Ισχυρό αίτημα με πλειοψηφική κοινωνική αναφορά, για την απομάκρυνση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»




«Στη χώρα έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό αίτημα με πλειοψηφική κοινωνική αναφορά, για την απομάκρυνση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», επεσήμανε σήμερα σε συνέντευξή του ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στο ρ/σ ΒΗΜΑ FM, και τους δημοσιογράφους Άρη Ραβανό και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, χαρακτηρίζοντας την Κυβέρνηση «την πιο επικίνδυνη, ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνησης της μεταπολίτευσης».

Εξηγώντας ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «κεντρική δύναμη αυτού του κοινωνικού ρεύματος είναι η Ν.Δ., η οποία έχει αποκτήσει ισχυρό πολιτικό προβάδισμα, επιδιώκοντας να μετατρέψει το κοινωνικό κλίμα απόρριψης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σε θετικό δημιουργικό πολιτικό ρεύμα υπέρ των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων».

Σε ό,τι αφορά τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ ο Γραμματέας του κόμματος επεσήμανε ότι «η Ν.Δ. έχει ήδη παρουσιάσει σημαντικές επιμέρους προτάσεις, υπερβαίνοντας τις παραδοσιακές αντιπολιτευτικές πρακτικές που εκφράζουν μόνο άρνηση.

Όπως είπε μάλιστα, «κομβική θέση σ’αυτή την προσπάθεια κατέχει η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για μια Συμφωνία Αλήθειας. Η αλήθεια, η αξιοπιστία είναι προϋποθέσεις για να ξανακερδηθεί η εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη μεταξύ της Ν.Δ. και του λαού, μεταξύ του κράτους και του πολίτη είναι προϋποθέσεις για να βγούμε από την κρίση και τα μνημόνια.»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταθέτει στον ελληνικό λαό το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί εφόσον οι πολίτες του εμπιστευτούν την πορεία της χώρας» συμπλήρωσε, δεδομένου -όπως είπε-, ότι «οι συγκεκριμένες εφαρμογές, τα μέτρα και οι εξειδικευμένες πολιτικές αυτού του πλαισίου θα εξαρτηθούν απ’ το χρόνο των εκλογών και την κατάσταση της χώρας τότε».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου