Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΝΔ: Θα καταψηφίσουμε τα νέα προαπαιτούμενα



Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να καταψηφίσει τις τροπολογίες που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση τις τελευταίες ώρες έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος

Ο κύριος Κουμουτσάκος είπε : «Αποδεικνύεται ότι δεν ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση ακόμα. Η κυβέρνηση φέρνει τροπολογίες που αλλάζουν προς το δυσμενέστερο αυτά που έχουν ήδη ψηφιστεί. Η ΝΔ καταψηφίζει τα νέα προαπαιτούμενα. Η κυβέρνηση αυτοακυρώνεται και εξαπατά διαρκώς, με κυνισμό και χωρίς φραγμό».

Ο κ. Κουμουτσάκος έδωσε απάντηση και για την κριτική που ασκήθηκε για τη χθεσινή αποχώρηση της ΝΔ από τη Βουλή : «Ακούμε την κριτική, είναι σεβαστή. Και να είχαμε μείνει όμως η ουσία της στάσης και της θέσης μας δεν αλλάζει. Ήταν επιβεβλημένη για να τονιστεί η γελοιότητα και η μεθόδευση της κυβέρνησης. Δεν θέλαμε να συμμετέχουμε στη φαρσοκωμωδία της κυβέρνησης».

Ο κ. Κουμουτσάκος προανήγγειλε ότι σήμερα η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση με θέμα «Δεν απαντά η κυβέρνηση για τη συμμετοχή μελών της σε εξωχώριες εταιρίες».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου