Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ξέμειναν από καύσιμα τα αστικά λεωφορεία!



Για πρώτη φορά, από την ίδρυση του ΟΑΣΑ, λεωφορεία αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία και έμειναν στο αμαξοστάσιο του Αγ. Ιωάννη Ρέντη και του Ελληνικού, καθώς δεν υπάρχει… πετρέλαιο για να ανεφοδιαστούν.  

Μάλιστα, η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) αναγκάστηκε, όπως υποστηρίζουν εργαζόμενοι, να πάρει δάνειο από την μητρική εταιρεία, τον ΟΑΣΑ για την αγορά ποσότητας πετρελαίου.

«Αντί να κάνουν δρομολόγια και να εξυπηρετούν τους πολίτες», αναφέρει ο υπεύθυνος της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, «”σταλιάζουν”, όπως και οι επιβάτες του λεκανοπεδίου στις στάσεις, δημιουργώντας ουρές έξω από το αμαξοστάσιο της Π. Ράλλη για να βάλουν μια στάλα πετρέλαιο.

Για πόσο ακόμη; Προφανώς, αφού οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να παρουσιάσει ένα πλασματικό πρωτογενές πλεόνασμα, έκαναν στάση πληρωμών και στα καύσιμα.

Το μάρμαρο, το πληρώνουν οι “προνομιούχοι” πολίτες που χρησιμοποιούν τις συγκοινωνίες για τη μετακίνησή τους.

Ο Χρ. Σπίρτζης να εξηγήσει την απόλυτη απαξίωση των ΟΣΥ που είναι το πρώτο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού.

Πέρυσι, προσέφερε δωρεάν διαδρομές με τα μέσα συγκοινωνίας για να κατευνάσει τον θυμό του κόσμου από τα capital controls. Φέτος, ούτε αυτό μπορεί να κάνει, γιατί ξέμεινε από καύσιμα», καταλήγει ο υπεύθυνος του ΠΑΣΟΚ.



Πηγή: metaforespress.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου