Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Η ανοχή και η συγκάλυψη στα εγκλήματα των αντιεξουσιαστών αυτά κάνει



Είναι τρομερό και ανεύθυνο κυρίως από την κυβέρνηση και μετά από την αστυνομία να αφήνει συνέχεια κακοποιούς αντιεξουσιαστές να κάνουν ότι γουστάρουν στα πανεπιστήμια.

Σε καμία χώρα του κόσμου δεν υπάρχει τέτοια ασύδοτη με τις πλάτες της κυβέρνησης εγκληματική δραστηριότητα γνωστών εγκληματικών ομάδων που δρουν ανενόχλητοι στα πανεπιστήμια χωρίς να τους τιμωρεί και να τους συλλαμβάνει κανένας. Σπάνε, διαλύουν, καταστρέφουν, απειλούν και κοιμίζουν λαθρομετανάστες στους χώρους που είναι αποκλειστικά για τους μαθητές.

Εγκληματικές φυσιογνωμίες που δεν έχουν πάει σχολείο η εάν έχουν πάει είναι χρόνια στην ίδια τάξη, αυτούς καλύπτει η κυβέρνηση και η αστυνομία όσο και να το αρνούνται.

Διαβάζουμε στο newsit.gr

Πολλά είναι τελικά τα περιστατικά με επεισόδια κατά τις φοιτητικές εκλογές. Κουκουλοφόροι κάνουν την τελευταία ώρα καταδρομικές επιθέσεις στη Νομική, στο Πάντειο και στο Παιδαγωγικό.

Ειδικά στη Νομική επικράτησε ένταση όταν περίπου δέκα άτομα μπήκαν στο κτίριο και προσπάθησαν να αρπάξουν τις κάλπες, όμως, η αντίδραση των φοιτητών ήταν άμεση και τα επεισόδια δεν έλαβαν έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο φοιτητές τραυματίστηκαν ελαφρά. Η διαδικασία των εκλογών, αυτήν την ώρα, συνεχίζεται κανονικά.

Επίσης, στο Πάντειο ομάδα κουκουλοφόρων μπήκε στον χώρο και έσκισε αφίσες και εκλογικό υλικό της ΔΑΠ.

Επεισόδια έγιναν και στο Παιδαγωγικό όταν ομάδα κουκουλοφόρων προσπάθησαν να μπουν μέσα αλλά τους απέκρουσαν φοιτητές. Οι μεν πετούσαν πέτρες στους δε και οι άλλοι απαντούσαν με καρέκλες. Και σε αυτή την περίπτωση οι κουκουλοφόροι ήθελαν να πάρουν τις κάλπες.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ


ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου