Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Δέν φταίει η Ελλάδα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ευθύνεται : Απεργία πείνας προσφύγων & μεταναστών σε Σχιστό & Χίο


Κάποιος πρέπει να ενημερώσει πρόσφυγες και μετανάστες ότι η σημερινή κυβέρνηση με την προηγούμενη υπουργό Τασία Χριστοδουλοπούλου ευθύνεται αποκλειστικά για την ταλαιπωρία, Η κυρία Τασία πήρε την ευθύνη να τους κάνει προσκλητήριο χωρίς να ρωτήσει κανένα ανεύθυνη και χωρίς να γνωρίζει τις συνέπειες των πράξεων της και τώρα ταλαιπωρεί Ευρώπη, Ελλάδα τους Έλληνες πολίτες που είναι πλησίον των καταυλισμών και τους μετανάστες με την ανικανότητα της να διαχειριστεί ότι προξένησε και η ίδια η Τασία Χριστοδουλοπούλου και η ανεύθυνη κυβέρνηση που δυστυχώς κυβερνά αυτή την άμοιρη χώρα.

Διαβάζουμε στο thetoc.gr

Αντιμέτωπη με όλο και πιο διογκούμενο κύμα διαμαρτυρίας προσφύγων και μεταναστών που παραμένουν εγκλωβισμένοι εντός των συνόρων, βρίσκεται η κυβέρνηση.

Αντιμέτωπη με όλο και πιο διογκούμενο κύμα διαμαρτυρίας προσφύγων και μεταναστών που παραμένουν εγκλωβισμένοι εντός των συνόρων, βρίσκεται η κυβέρνηση.

Εδώ και δύο ημέρες οι μετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο φιλοξενίας του Σχιστού έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας με βασικό αίτημα να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορέσουν να φύγουν προς τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.

«Τα σύνορα μπορούν να τα περάσουν και να πάνε στις αγαπημένες τους χώρες αυτοί που έχουν λεφτά, αλλά η Ε.Ε. τα κρατάει κλειστά για εμάς που ζητάμε άσυλο» αναφέρεται σε ένα από τα πανό που ήταν αναρτημένα την Τρίτη σε διάφορα σημεία του πρώην στρατοπέδου.

Την ίδια ώρα και στο hot spot της Χίου περίπου 40 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου