Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ




Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

Ε κακομοίρη άνθρωπε , μπορείς να μετακινήσεις βουνά , να κάμεις θάμματα και εσύ βουλιάζεις στην κοπριά , στην τεμπελιά και στην υποτέλεια !
Θεό έχεις μέσα σου , Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις . Το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις , μα είναι πολύ αργά .
Ας ανασκουμπωθούμε εμείς που το ξέρουμε ας σύρουμε μπορεί να μας ακούσουν !!!
Ν. ΚΑΖΑΤΖΑΚΗΣ .

Αγαπημένοι μου , τι αλλιώς και αλλιώτικα να πούμε τα δικά μας ...Εδώ γίνεται του λαθρομετανάστη , του πρόσφυγα , της μαντίλας , της σαπίλας , της χούντας των κυβερνώντων , του ΔΝΤ και των υποκλοπών μέχρι της Μαντάμ Μέρκελ και του Σόϊμπλε με το μαστίγιο !
Είτε το καταλάβατε , είτε όχι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ( όπως θέλουμε να πιστεύουμε Δημοκρατία ) αλλά χούντα .Όταν υπάρχει χούντα σε μια χώρα οι φραγκάτοι φεύγουν , κάποιοι άλλοι πάνε μετανάστες , και κάποιοι φιμώνονται . Έτσι ζούμε την χούντα της ( πρώτης φοράς αριστεράς ) , και βλέπουμε να παίζεται μπροστά στα μάτια μας το θέατρο του παραλόγου . Θέατρο είπα ; Ε ναι λοιπόν πήγαν να μας πασάρουν και καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ Αθηνών  τον Βέλγο  Γιάν Φάμπρ , με την παράσταση τα << Παλλόμενα πέη >> .Η ανάθεση έγινε από τον Κ.Μπαλτά και θα παρουσίαζε μόνο βελγικές παραγωγές ...γιατί δεν είχε μελετήσει ο Γιάν Φάμπρ τις Ελληνικές ! Όταν το άκουσα ..είπα εντάξει λοιπόν  μας αποτελειώσατε Κ.Μπαλτά !
Μήπως ήταν κάποιο μήνυμα η παράσταση ; Μήπως να δούμε ξεκάθαρα το νέο μνημόνιο και τι θα μας συμβεί ;
Μετά από τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών και το σάλο που δημιουργήθηκε ο Γιάν Φάμπρ παραιτήθηκε λόγω του εχθρικού καλλιτεχνικού περιβάλλοντος ...όπως είπε !
Η τελευταία του  παράσταση στην Αμβέρσα όπως ανέβηκε , κατέβηκε  γιατί ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ,για τις γάτες που εξφενδόνιζαν στη σκηνή οι χορευτές πάνω σε μια σκάλα ... Μάλλον δεν γνωρίζουμε ....από τέχνη ... Τι θέλει να πει...Εικαστικός ;...
Βρε κάτι απίθανους εικαστικούς που πήγαν να κάνουν καλλιτεχνικούς διευθυντές !
Όσο για την συζήτηση στην Βουλή για την διαπλοκή των ΜΜΕ ένα απλό..Event ήταν ..
Έπεσαν κάτι γαλλικά μεταξύ Βενιζέλου και Καμμένου , ανέβηκαν κάτι κορώνες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολήτευσης ...ονόματα πάντως δεν ακούσαμε...
Μόνο  ότι η Ν.Δημοκρατία είπε να πάμε για εκλογές ! Ο Κ.Φύλης το βρήκε τόσο βαρετό που τον πήρε ο ύπνος ..Από το σάλο που ξέσπασε στα ΜΜΕ με την φωτογραφία του στα έδρανα της Βουλής να κοιμάται..επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας. Πολύ ωραία το σεβόμαστε . Αλλά στο φαγοπότι που έκανε ο Κ.Φύλης με τον Κ. Μπαλτά στο Μανχάταν 
μες στην ..χλίδα δεν είδαμε να τον παίρνει ο ύπνος πάνω στο πιάτο ...
Κι εμείς εδώ συνεχίζουμε με τους λαθρομετανάστες σε ολη την Ελλάδα , και όπου διαμαρτύρονται οι κάτοικοι να πέφτει ξύλο απο τα ΜΑΤ , και οι χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ να  τους σπρώχνουν σε εξεγέρσεις και διαδηλώσεις   ! Ζούμε μεγάλες σιγμές πατριώτες ! Στείλαμε πίσω στην Τουρκία 202 και μας έστειλαν με βάρκες 339 ! 
Περαστικά μας ! Έχουμε κάνει το στρατό φιλιππινέζες των μεταναστών , προσφύγων , και από την άλλη ο Π.Καμμένος να λέει ότι η κυβέρνηση ότι υποσχέθηκε το έκανε ! 
Πραγματικά το τερμάτισε ...το έκαψε ο Π.Καμμένος !
Φυσικά δεν έλειψε σαν γεγονός που έσκασε , για την υποκλοπή στις συνομιλίες μεταξύ Τόμσεν και Βελκουλέσκου είχαμε και αυτό .Με λίγα λόγια ακούσαμε όσα ξέρουμε ..Ότι θέλουν να μας αποτελειώσουν ...
Όπως ήταν φυσικό δεν ίδρωσε το αυτί ούτε της Μαντάμ Μέρκελ , ούτε της Λαγκάρντ , ούτε του Τόμσεν και της Βελκουλέσκου με όσα και αν είπε ο Α.Τσίπρας ! Συνεχίζουν ακάθεκτοι ..Μήπως έτσι έπρεπε να γίνει για να δούμε ...πόσο σκληρά εργάζεται η κυβέρνηση ; Γιατί έτσι θα μας φορτώσουν τα 5.5 δις ! 
Βρε τι πολιτικά γατάκια είναι αυτά !
Εδώ είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο ...και να λες πάμε άλλη μια ...
Μας έχουν δημιουργήσει ένα φόβο με το τι θα πληρώσουμε , τους λαθρομετανάστες και  έχουμε πάψει να κάνουμε όνειρα ! Αντί να σκεφτόμαστε πως να ξεφύγουμε από όλους αυτούς τους Σωτήρες , ετοιμάζουμε σάκο επιβίωσης !
Όσοι κοιμόσαστε ακόμα είναι καιρός να ξυπνήσετε πιά ! Γιατί όσο αργείτε αυτή η χώρα θα έχει τελειώσει ! Κλείνοντας θα πω :
<< Μια φορά εβαπτίστημεν με το λάδι , βαπτιζόμεθα και μία με το αίμα δια την εκευθερία της πατρίδος μας >> !
Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ .
Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε ! 
Κοντοχωριανοί μου , ούτε οι λαθρομετανάστες δεν σταματάνε τις σταρούμπες μας !
Το << X Factor >> επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την συχνότητα του Skai . Η Ε. Αραβανή κουκλάρα και αμήχανη ( πρέπει να χαλαρώσει λίγο)  , παρουσίασε τους κριτές !  Τον Γ.Θεοφάνους , την Π. Ζήνα , την Τάμτα , και τον Θ. Μαραντίνη .Είδαμε και ακούσαμε καλές φωνές και ιστορίες που μας συγκίνησαν .
Τώρα αν θα ακούσουμε την μεγάλη φωνή θα δείξει...Γιατί κακά τα ψέματα όλη η Ελλάδα τραγουδάει .Δυναμικότατη η Τάμτα και Ο Θ.Μαραντίνης ! Ο Γ.Θεοφάνους και η Π.Ζήνα αρκετά χαλαρούς τους είδα ...Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ...

Πρεμιέρα έκανε και το Y.F.S.F στον ANT-1 !
Η Μ.Μπεκατώραου προσπάθησε αρκετά να ξεπεράσει το άγχος και πρός το τέλος τα κατάφερε ...Η κριτική επιτροπή θα βρεί...το ρυθμό της..
Όσο για τους παίχτες λίγο άχρωμους να τους πεις..Λίγο χαμένους ..
Τώρα  για ο Γ.Λιάγκας την είπε πάλι ...Αποκάλεσε αποκριάτικες και φτηνιάρικες τις στολές των παιχτών .Αχ ..Βρε Λιάγκα !

Το Tip της Εβδομάδας !
Είναι καιρός να κάνετε κάτι για εσάς ! Όλοι τρέχουμε για τους άλλους ! 
Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και κάντε αυτό που σας ευχαριστεί !
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την 
Άλλη Εβδομάδα με την Χαριτινη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου