Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ξανακτύπησε ο αποδεδειγμένα ανεύθυνος Μπαλαούρας




Αφού κύριε Μπαλαούρα έχετε ψηφίσει το μνημόνιο πώς μιλάτε κατά των δανειστών τώρα;

Δέν κράτησε πολύ καιρό η σιωπή του κύριοι Μπαλαούρα και ξανακτύπησε.

Είπε ο Μάκης Μπαλαούρας ότι τα capital controls έπρεπε να είχαν επιβληθεί από τον Μάρτιο του 2015 και όχι απο τον Ιούλιο, μιλώντας στον ρ/σ Focus.

Δηλαδή κύριε Μπαλαούρα μας χρειαζόντουσαν τα capital controls;

Ο κ. Μπαλαούρας είπε ότι, οι δανειστές είναι αδίστακτοι και το ΔΝΤ θέλει να προκαλέσει ξανά πιστωτικό γεγονός.

«Το πιστωτικό γεγονός που αναφέρει ο κ. Τόμσεν το ζήσαμε τον Ιούλιο και εδώ είναι μια απάντηση σε αυτούς που φώναζαν και έπαιρναν τη θέση των δανειστών ότι τα capital controls έγιναν από εμάς. Τα capital controls έγιναν κατά παράβαση του καταστατικού της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Εγώ έχω την άποψη ότι έπρεπε να τα είχαμε επιβάλει από τον Μάρτιο. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα».

Είπε επίσης : 

«Τον Μάρτιο είχαμε ήδη τα πρώτα μηνύματα της πιστωτικής ασφυξίας όταν ψάχναμε λεφτά να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Ήταν γεγονός ότι ο κόσμος δεν ήταν χαζός, ακόμα και ο απλός κοσμάκης έλεγε ότι θα μας κάνουμε ένα έφοδο στις καταθέσεις μας», πρόσθεσε ο κ. Μπαλαούρας.


Το θέμα είναι πώς παραμένει στην κυβέρνηση ο Τσίπρας με τέτοιες στελεχάρες που έχει για βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη;

Τέτοιες δηλώσεις απομακρύνουν και άλλους πρώην υποστηρικτές αυτής της κυβέρνησης και πλέον η πλειοψηφία αυτών που τους ψήφισε φωνάζουν "Βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας"


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου