Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

«Τώρα που έφυγαν οι κορμοράνοι»..στον Ελαιώνα μετεγκαθίστανται οι Αφγανοί λαθρομετανάστες από το Πεδίον του Άρεως




Κάποτε στο μέρος αυτό θα γινόταν μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική αλλά και μια και αθλητική επένδυση,κάτι ππου σημαίνει ότι η περιοχή θα αναβαθμιζόταν..από τα καταστήματα και το γήπεδο 45 χιλ θέσεων που θα έφτιαχνε η παε Παναθηναϊκός..

Όμως κάποιοι από το ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψαν 3 κορμοράνους...και ρυάκια...πήγαν την υπόθεση στο Στε και η κατάληξη γνωστή...
Ο χώρος παραμείνει μια τεράστια χαβούζα,με τσαντίρια από αθίγγανους,πακιστανούς και κλέφτες μετάλλων που μολύνουν όλη την Αθήνα όταν τα λιώνουν για να τα πουλήσουν σε εργοστάσια και βιοτεχνίες σιδηροκατασκευών...

Μετά από 8 χρόνια υποβάθμισης και βρωμιάς...οι υπεύθυνοι όλης αυτής της κατάστασης που τώρα έγιναν κυβέρνηση,το παραδίδουν μετα χαράς σε Αφγανούς λαθρομετανάστες,θα βάλουν τον στρατό να τους στήσει σκηνές και κοντέινερ,ενώ τα υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας θα φροντίσουν για τα συσσίτια τους...μέχρι να καταφέρουν να δραπετεύσουν από την Ελλάδα για άλλες ευρωπαϊκές χώρες..
Όλα αυτά με λεφτά των φορολογουμένων.. βεβαίως βεβαίως...κι αν δώσει κατιτίς η Ε.Ε... πάλι καλά να λέμε !!!!

Να υπενθυμίσω πως λίγο πιο πέρα από τα κυβερνητικά λαθροτσαντήρια που θα στηθούνν,σε λίγο θα αρχίσει και η κατασκευή του περιβόητου τεμένους που ψηφίστηκε από τους πασοκονεοδημοκράτες και λοιπούς κολαούζους της προηγούμενης κυβέρνησης...να έχουν οι άνθρωποι να προσκυνάνε και κάπου,μέχρι να καταφέρουν να λακίσουν για άλλες πολιτείες.

Σύμφωνα με το  mega :

Η μετεγκατάσταση εκατοντάδων Αφγανών που ζουν εδώ και δυο εβδομάδες στο Πεδίον του Άρεως σε περιοχή στα όρια του δήμου Αθηναίων μέσα στην επόμενη εβδομάδα αποφασίστηκε σε έκτακτη σημερινή σύσκεψη υπουργών και άλλων παραγόντων υπό τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

Έπεσαν στο τραπέζι πολλές προτάσεις για τοποθεσίες αλλά φαίνεται ότι προκρίνεται η λύση του Ελαιώνα στον Βοτανικό, μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Κριτήριο ήταν ο συντομότερος χρόνος και τα λιγότερα χρήματα για τη μετεγκατάσταση, ωστόσο, η λύση θα είναι προσωρινή καθώς από το φθινόπωρο θα αναζητηθεί άλλη, μονιμότερη.

Η αστυνομία θα δώσει τα κοντέινερ, ο στρατός τις σκηνές, το υπουργείο Υγείας θα φροντίσει για την διασφάλιση των συνθηκών υγείας ενώ τα υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας τα συσσίτια.

Το κόστος θα καλυφθεί από κρατικούς φορείς αλλά η κυβέρνηση θα αναζητήσει και έκτακτη χρηματοδότηση από ΕΕ για το ζήτημα των μεταναστευτικών ροών.


eglimatikotita.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου