Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ο Δήμος Καλλιθέας και πάλι ουραγός στην καταβολή προνοιακών επιδομάτων



γράφει ο Γιάννης Αθανασίου

Παλαιότερα επί δημαρχίας Κώστα Ασκούνη όσοι λαμβάνουν προνοιακά επιδόματα περίμεναν τον δήμο Καλλιθέας να αρχίσει να πληρώνει ώστε να ξέρουν ότι άρχισε η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων.

Τώρα με την νέα δημοτική αρχή τους τελευταίους μήνες ο δήμος Καλλιθέας είναι πάντα τελευταίος.

Τα πρωτεία στην  καθυστέρηση παλαιότερα και βάση των όσων λένε οι δικαιούχοι  είχαν η Πάτρα, η Θεσσαλονίκη και μερικές άλλες πόλεις στην περιφέρεια τώρα ουραγός είναι ο δήμος Καλλιθέας ο οποίος έχει πάρει τα χρήματα την ίδια ημέρα που τα πήραν όλοι οι δήμοι που έχουν αρχίσει να πληρώνουν από προχθές.

Ο δήμος Πειραιά πληρώνει πάντα πρώτος μαζί με τον δήμο Λάρισας όπως γίνεται από εχθές 13/5/2015 και ο δήμος Αθηναίων σήμερα 14/5/2015 μαζί με την πλειοψηφία των δήμων της περιφέρειας δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικαιούχων που ζουν από το επίδομα.

Για τον δήμος Καλλιθέας και σήμερα 14/5/2015 ούτε ο ΕΛΤΑ, ούτε οι τράπεζες γνωρίζουν εάν θα δεήσει να τα καταβάλλει αύριο 15/5/2015 η την Δευτέρα και το ερώτημα που γεννάται στους δικαιούχους αυτού του μεγάλου μητροπολιτικού δήμου είναι το γιατί αφού έχει τα λεφτά καθυστερεί τόσο ημέρες και δεν τα δίνει μαζί με τον Πειραιά και την Αθήνα, η ακόμα καλύτερα όπως τα έδινε πρώτη από όλου η προηγούμενη δημοτική αρχή; Ζούν άνθρωποι από αυτό το επίδομα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου