Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Τελικά οι ΑΝΕΛ νομίζουν ότι κάνουν καλό στην Ελλάδα αρνούμενοι να ψηφίσουν πρόεδρο;



Επιστολή Αναγνώστη

Αγαπητό newsotherwise θα ήθελα να εκφραστώ με αυτή την επιστολή μου με λίγε λέξεις γιατί πιστεύω ότι αυτά που γράφω εκφράζουν πολλούς λογικούς Έλληνες.

Οι ΑΝΕΛ διαμηνύουν πως κανείς βουλευτής τους δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο λέγοντας ότι «Θα δώσουμε τέλος στη συγκυβέρνηση», δεν φτάνει η ξεφτίλα των ημερών και η απαξίωση της χώρας για ακόμα μία φορά με τις πράξεις ανεύθυνων "πολιτικών".

Την κίνηση των ΑΝ.ΕΛ. και των υπολοίπων βουλευτών που αρνούνται να ψηφίσουν πρόεδρο ώστε να γίνουν οι εκλογές 6 μήνες μετά για να αποφύγει η Ελλάδα τις πρόσθετες περιπέτειες θα την κρίνει η ιστορία και το αποτέλεσμα των ενδεχόμενων εκλογών.

Μια εθνική συνεννόηση θα έβαζε σίγουρα πρώτο των ελληνικό λαό και την χώρα μας και θα έδειχνε στους Έλληνες πολίτες ότι συμφέρων όλων είναι η χώρα και μετά τα ξεκαθαρίσματα στα οποία τον πρώτο λόγο έχουν οι πολίτες με την ψήφο τους και έτσι η στάση κομμάτων και βουλευτών θα κριθεί από το αποτέλεσμα των εκλογών.

Είναι σίγουρο ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα υπάρχουν στην νέα βουλή, όπως και άλλοι που αντιδρούσαν αρνητικά σε μία εθνική συνεννόηση που θα έβαζε πρώτα την χώρα και μετά τα κόμματα. όπως είναι σίγουρο και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλα περιμένει και άλλα θα συμβούν αφού η διαφορά στις δημοσκοπήσεις είναι κοντά και σίγουρα ο κόσμος στην κάλπη ψηφίσει συνετά και για την σιγουριά του που αυτό σημαίνει ότι το να έρθεις πρώτο κόμμα δεν λύνει το πρόβλημα στην Ελλάδα.

Οπότε η Δευτέρα έχει για κάθε βουλευτή την σημασία της και η ψήφος τους που θα  κρίνει  το αποτέλεσμα θα κρίνει  και το μέλλον τους και το μέλλον της χώρας και η επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές και κυβέρνηση έτσι και δεν τα καταφέρει και γυρίσει χρόνια πίσω η χώρα μας δεν θα μείνει απλά ατιμώρητη θα πληρώσει για όλους και για όλα από τον ελληνικό λαό.

Ο καθένας επιτέλους πολιτικός με νόμο του κράτους θα πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη των υπογραφών και των πράξεων του με σκληρές ποινές φυλάκισης για να υπάρχει λογική σε ότι λένε και κάνουν.


Δημήτριος Καρέλης
   Επιχειρηματίας  


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου