Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Αδ. Γεωργιάδης: Εκροή 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό από τον Λάκη Λαζόπουλο


Eρώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών κατέθεσε το πρωί στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης για το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με το εάν ο Λάκης Λαζόπουλος έχει βγάλει στο εξωτερικό 3 εκατομμύρια ευρώ. Στην ερώτηση καλεί τον υπουργό να ενημερώσει αν πράγματι ο καλλιτέχνης, το οποίο κατηγορεί ότι επιδιώκει την πολιτική αστάθεια, τη χρεωκοπία και την έξοδο της χώρας από το ευρώ, έχει βγάλει για τον εαυτό του ή για λογαριασμό συγγενούς του στο εξωτερικό 3 εκ. ευρώ.Τονίζει επίσης ότι αν ευσταθεί το γεγονός θα μπορούσε κάποιος να καταλογίσει στον κ. Λαζόπουλο ιδιοτελή κίνητρα για την δράση του.

Στην περίπτωση αυτή ο κ. Γεωργιάδης ζητεί να πληροφορηθεί αν όντως ο καλλιτέχνης έχει βγάλει αυτά τα χρήματα στο εξωτερικό και εάν αυτό ισχύει εάν έχει υπάρξει φορολογικός έλεγχος. Μάλιστα, καλεί τον καλλιτέχνη αν έχει καταθέσεις στο εξωτερικό να τις επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα, ώστε να αποδείξει και εμπράκτως την εμπιστοσύνη του στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Nα σημειωθεί ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είπε:
«Αν είναι αλήθεια και ο κ. Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκατ. στο εξωτερικό, αυτό πάει να πει ότι μάχεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τριπλασιάσει τα λεφτά του από την καταστροφή όλων των υπολοίπων. Γιατί όποιος έχει βγάλει λεφτά το έχει κάνει μόνο και μόνο για να καταστραφούμε όλοι οι υπόλοιποι και να γίνει αυτός πλούσιος»!
Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε αν το έχει διασταυρώσει, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης είπε: «αν δεν ισχύει, να βγει και να το διαψεύσει ο Λάκης Λαζόπουλος». Και συνέχισε: «Εφ όσον πετάει λάσπη ο κ. Λαζόπουλος και θέλει να μπει στην πολιτική διαμάχη, ας έρθει να μπούμε στην πολιτική διαμάχη για να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Τον λογίζω πολιτικό μου αντίπαλο».

Το κείμενο της ερώτησης που κατέθεσε ο Α. Γεωργιάδης με τίτλο "Εκροή Χρημάτων στο Εξωτερικό από τον κ. Λάκη Λαζόπουλο"




Πηγή : express.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου