Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Βουλή μια τρελή ομάδα που έχει χάσει την μπάλα!!



Γράφει ο Πάνος Παπαγιαννόπουλος

Είναι γεγονός λοιπόν...Το κανάλι της βουλής απέκτησε σπόνσορα και μάλιστα μεγάλη πολυεθνική που ειδικεύεται και στην παραγωγή καλσόν...Ναι είναι αλήθεια..Στα πλαίσια της μεγαλειώδους τροχιάς ανάπτυξης στην οποία έχει μπει η χώρα, η εν λόγω εταιρία θεώρησε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος προώθησης του συγκεκριμενου προϊόντος της (καλσόν),από την πολύκροτη συνεδρίαση για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση,καθώς θεωρεί ότι τα καλσόν που θα σχιστούν θα είναι πολλά και έτσι θα προωθήσει κάλλιστα τα δικά της που δεν σχίζονται εύκολα..

Η συνεδρίαση λοιπόν για την ψήφο εμπιστοσύνης με τον πρωθυπουργό απόντα για μια ακόμα φορά..Βλέπεις ο Αντώνης ως πρωταγωνιστης κάνει μερικές cameo και guest star εμφανίσεις σε τίποτα μοναστήρια και αρχαίους τάφους...Έστειλε όμως αντιπρόσωπο...Τον Jason Vorhees με το τσεκούρι υπουργό υγείας Μ. Βοριδη δανείζοντας του το πολύτιμο δακτυλίδι του ''αντ' αυτού"..
Το βαρύτιμο δακτυλίδι του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας ως άλλο ''my precius'' οχι του Sauron αλλά του Σαμαρον του άρχοντα του σκότους της νομιμότητας και της διαφάνειας..

Ο Μάκης βέβαια ξέρει απο δακτυλίδια...Είναι το δεύτερο που προσθέτει στην συλλογή του..Το πρώτο το είχε αποκτήσει από ένα άλλον δημοκράτη της νεότερης Ελληνικής ιστορίας,τον Γ. Παπαδόπουλο..
 Μένει λοιπόν να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να οδηγεί τη χώρα στη σωτηρία και θα περιμένουμε μάλλον να δούμε τον νέο κύκλο του πολύκροτου σίριαλ με την εκλογή του πρόεδρου της κατ' όνομα Δημοκρατίας....Εδω θέλω να εκφράσω τη λύπη μου που μέσα στους υποψηφίους δεν θα είναι ο Δον ΚυρΦωτης της ΔΕ.ΕΙΜ.ΑΡ (Δεν Είμαστε Αριστερά) ο οποίος θα συνεχίσει μόνος να παλεύει με ανεμόμυλους και φαντάσματα...
Θα έχουμε λοιπόν πρόεδρο η' θα οδηγηθούμε σε εκλογές με αποτέλεσμα να αναλάβει κατά πως φαίνεται την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και να καταστρέψει τη χώρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του ογκόλιθου της πολιτικής Ε. Βενιζέλου??
Είναι και αυτό το άλμα στο μέλλον που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός που με συγκλονίζει αν και το περίμενα..Με τόσο ''πήδημα'' κάποτε θα ερχόταν και το άλμα...


newsotherwise.gr


1 σχόλια :