Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Απάλλαξαν στην Σουδία κατηγορούμενο για βιασμό γιατί έπασχε από σεξυπνία!!


Αποφάσεις δικαστηρίων που εκπλήσσουν στην βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Σουηδία, καθώς σύνθεση δικαστηρίου έκρινε ότι ένας κατηγορούμενος για βιασμό δεν είχε πρόθεση να κάνει σεξ, καθώς υπνοβατούσε εκείνη τη στιγμή. 

Ο 26χρονος κατηγορούμενος σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, πάσχει από  σεξυπνία και για αυτό το Εφετείο του Σούντσβαλ στην Σουηδία ακύρωσε την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση των δύο ετών φυλάκιση.  

Σύμφωνα με τον καθηγητή ψυχίατρο οι οποίος μίλησε στην δίκη, η σεξυπνία είναι μία διαταραχή που μοιάζει με την υπνοβασία, καθώς οι πάσχοντες δεν έχουν καμία συνείδηση των πράξεών τους. Αν και δεν έχουν γίνει επαρκείς μελέτες, οι δικαστές πείστηκαν από την κατάθεση του ειδικού, ο οποίος εξήγησε ότι ο κατηγορούμενος- ασθενής έχει σεξουαλικές επαφές ενώ κοιμάται, χωρίς να το αντιλαμβάνεται. 

Το δικαστήριο έκρινε ότι αυτός ο ισχυρισμός δεν ακούγεται παράλογος και έτσι τον απάλλαξε από τις κατηγορίες, έχει να πέσει υπνοβασία μετά το δεδικασμένο στην Σουηδία και η κατάληξη δεν ξέραμε τι κάναμε συγνώμη!!

newsotherwise.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου