Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Ένα έκτρωμα η παραλιακή του δήμου Αλίμου από σάπια αυτοκίνητα με ευθύνη του δημάρχου

 


Αθλιότητες και καραγκιοζιλίκια με θύματα πολίτες που θέλουν να πάρουν μιά ανάσα δίπλα στην θάλασσα και σίγουρα δεν θα πάνε στον Άλιμο.

Η κόντρα του δημάρχου Αλίμου με τους μαγαζάτορες της περιοχής έχει θύματα τον κόσμο και μόνο αυτούς, αντικρίζοντας τα σαπάκια που έχει τοποθετήσει ο δήμος.

Στην παράλια Αλίμου, βρίσκεται αντιπαράθεση σε εξέλιξη, που κρατάει χρόνια τώρα, μεταξύ του δήμου, με το παραλιακό Penarrubia.

Ο Δήμος σκέφτηκε το καραγκιοζιλίκι να επιστρατεύσει τα παλαιά και εγκαταλελειμμένα οχήματά του, για να κάνει ζημιά στο μαγαζί σε βάρος των πολιτών που επισκέπτονται την περιοχή. 

Γερανοί με εντολή του δημάρχου μετέφεραν, παλαιά αυτοκίνητα και λεωφορεία, και τα πάρκαραν ακριβώς μπροστά από το παραλιακό κατάστημα, πάνω στο γκαζόν, κάνοντας την περιοχή έκτρωμα και για να κόψουν την θέα στην θάλασσα από τους πολίτες! 

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, έγιναν μηνύσεις, και τα συνεργεία που με εντολή του Δήμου τοποθετούσαν να παλαιά οχήματα, κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα.




Η επιχείρηση «καταστρέψτε τη θέα» είναι ξεκάθαρα ιδέα του δημάρχου Αλίμου και σε καμία περίπτωση δεν φταίει ο κόσμος που επισκέπτεται την περιοχή. Έτσι, οι πελάτες του παραλιακού εστιατορίου-καφέ, αντί για τη θάλασσα και τον Σαρωνικό κόλπο, βλέπουν πλέον αναγκαστικά τα παλαιά οχήματα του δημάρχου Αλίμου.

Εννοείται ότι έχει προκληθεί ρύπανση του παραλιακού μετώπου, η οποία είναι ποινικό αδίκημα, και σίγουρα εάν κάποιος πέσει πάνω σε αυτά τα σαπάκια θα υπάρξει και πρόβλημα στην υγεία τους από την σκουριά.

Η αντιπαράθεση μεταξύ συγκεκριμένων παραλιακών κέντρων και του δημάρχου κρατάει χρόνια, με τον δήμαρχο να έχει, όπως λέει, στόχο να καθαρίσει το παραλιακό μέτωπο, και τους επιχειρηματίες να τονίζουν ότι ο χώρος ανήκει στην ΕΤΑΔ, και να καταγγέλουν τον δήμαρχο για εξυπηρέτηση συμφερόντων άλλων επιχειρηματιών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου