Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Εάν δεν ταίριαζαν στην φαιδρότητα Κασσελάκης - Σπηλιωτόπουλος δεν θα συμπεθέριαζαν : Και το παγωτό σκοτώνει

 



Όσο μελλοντολόγος είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος, άλλο τόσο επικοινωνιολόγος είναι και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος!! Αλλά έχουν ένα κοινό και οι δύο είναι αποτυχημένοι πολιτικοί που τους μάζεψε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, για να προκαλέσει και να αθωώσει τον Στέφανο Κασσελάκη, δείχνοντας ότι η φαιδρότητα ταιριάζει σε όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού ο φαιδρός Σπηλιωτόπουλος, είπε το ποίημα Κασσελάκη, ότι η Ελλάδα έχει καταστραφεί πεινάει ο κόσμος και σε λίγο θα τελειώσουμε, φτωχοποιούμαστε και θα πέσουν ακρίδες και βατράχια από τον ουρανό, είπε να ξεπλύνει και την χυδαιότητα του Κασσελάκη ότι οι υπουργοί σκοτώνουν παιδιά.

Ο Σπηλιωτόπουλος έδειξε επίσης ότι δεν το έχει με την επικοινωνία αλλά στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Έγλυψε μέχρι αηδίας τον Κασσελάκη λέγοντας ότι «πρώτη φορά ένας πολιτικός αρχηγός λειτουργεί αντισυμβατικά και λέει με διαφανή τρόπο ότι αυτή είναι η ζωή μου».«Δεν έχει να κρύψει τίποτα. Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί με ένα τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο» επισήμανε και υπογράμμισε ότι «η διαφάνεια ξενίζει».

Δεν μας είπε όμως που τα βρήκε τα λεφτά ο Κασσελάκης για να γελάει ο κόσμος μέχρι αύριο.

Και εκεί που έδειξε το πόσο ταιριάζει στην φαιδρότητα και την χυδαιότητα με τον Κασσελάκη, είπε σχετικά με την φράση του κ. Κασσελάκη ότι «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά»,  «δεν υπάρχει τοξικότητα» στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και ότι «έχουν παρερμηνευτεί σκοπίμως για να δημιουργηθεί μια τοξική επίθεση από την άλλη πλευρά».

«Το “σκοτώνει” είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τη λες για την αμέλεια ή και θετικά. και για να το τερματίσει ώστε να αποδείξει ότι Σπηλιωτόπουλος και σοβαρότητα είναι τσακωμένοι είπε "Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε “αυτό το παγωτό σκοτώνει”;"

«Ο κ. Κασσελακης βάζει στην πολιτική συζήτηση κάτι που είναι πολιτικό αίτημα, ότι δεν μπορεί να διαιωνίζεται το καθεστώς ατιμωρησίας» εξήγησε ο κ. Σπηλωτόπουλος λέγοντας ότι ο κ. Κασσελακης εννοούσε με τη φράση αυτή τις «αμέλειες που δημιούργησαν την τραγωδία στα Τέμπη», και μάλιστα δεν ντράπηκε καθόλου όταν το είπε.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου