Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Πατέλης για το προκλητικό φτωχικό του Κασσελάκη : "για όσους δεν είναι ο κ. Κασσελάκης να έχουν χρήματα........, χθες άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα "Ανακαινίζω-Νοικιάζω"

 



Πιστός στους κανόνες του lifestyle , συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης την πορεία του προς τις ευρωεκλογές, με ψέμα, τοξικότητα, εργαλειοποίηση τραγωδιών, και προκλητικές επειδείξεις του πλούτου του.

Mε μία εύστοχη ανάρτησή του, ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, ενημερώνει τους πολίτες που δεν είναι... Στέφανος Κασσελάκης -και κατά συνέπεια δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα για την ανακαίνιση του σπιτιού τους- για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Νοικιάζω» που προσφέρει τη σχετική δυνατότητα.

«Και για όσους δεν είναι ο κ. Κασσελάκης να έχουν χρήματα να ανακαινίζουν το σπίτι τους στο Κολωνάκι λάιβ στην τηλεόραση, χθες άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα "Ανακαινίζω-Νοικιάζω". Επιδότηση 40% για έξοδα μέχρι 10.000 και προκαταβολή 50%. Για να πέσουν & άλλα σπίτια στην αγορά», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Πατέλης, για την προκλητικότητα του Στέφανου Κασσελάκη να συμπεριφέρεται ως ινφλουένσερ.

Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Νίκο Ευαγγελάτο, εκτός ότι πρόσβαλε και τον ίδιο τον Ευαγγελάτο, πρόσβαλλε και τους Έλληνες που υποτίθεται ότι νοιάζεται ο Κασσελάκης . Είναι τέτοιο το θράσος του Κασσελάκη που ενημέρωσε κιόλας για το υπέρογκο ποσό που το αγόρασε (1,8 εκα. ευρώ) και για τη ζωή που ευελπιστεί να έχει σε αυτό, την ίδια ώρα που κατέθετε και την αγωνία του για τον πόνο των συνανθρώπων του χωρίς ίχνος ντροπής.

Το μεγάλο θέμα είναι που τα βρήκε τα λεφτά; 

Εάν είναι νόμιμα;  

Ποιες είναι οι σχέσεις του με τις εταιρίες; 

Πόσες εταιρίες είναι; 

Πόσα λεφτά νόμιμα έχει βγάλει αυτά τα χρόνια και ένα έχουν δηλωθεί;

Γιατί φαλίρισε η εταιρία του πατέρα του στην Ελλάδα; 

Πώς πληρώθηκαν τα χρέη του πατέρα του; 

Ποιά ήταν η σχέση του ίδιου με την εταιρία του πατέρα του; 

Και άλλα πολλά για τα οποία πρέπει αφού επιδεικνύει πλούτου να τα αναλύσει!!

Η ανάρτηση του Αλέξη Πατέλη



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου