Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Κοροιδεύει τον κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει εκπρόθεσμα υπόμνημα για τους Σπαρτιάτες ψάχνοντας για ακροδεξιούς ψήφους


 

Ποιος θα ξεχάσει την συγκάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ και την καθυστέρηση της δίωξης στην Χρυσή Αυγή και καλά ότι δεν έβρισκαν αίθουσα, για να τους ψηφίζουν οι ακροδεξιοί τα νομοσχέδια τους; Τώρα γιατί γίνεται εκπρόθεσμα το υπόμνημα; Μα φυσικά για ακροδεξιούς ψήφους.

Μετά την χθεσινή επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν κατέθεσε υπόμνημα στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, αναφορικά με τον αποκλεισμό των «Σπαρτιατών», λέγοντας μήπως «παρέπεσε στις κρουαζιέρες του κ.Κασσελάκη το υπόμνημα και ξέχασαν να το καταθέσουν», ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να δράσει και να καταθέσει υπόμνημα «σήμερα κιόλας»! 

Η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας για το υπόμνημα, έχει ήδη παρέλθει, καθώς αυτή ήταν το περασμένο Σάββατο 20/04. Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδιο τομεάρχη Δικαιοσύνης του κόμματος, Αλέξανδρο Αυλωνίτη, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Βουλής και στους δημοσιογράφους Λουκία Γκάτσου και Λαμπρο Πέγκο, ο βουλευτής είπε ότι είχε χθες (22/04) συνάντηση με τους συνεργάτες του και τον Σωκράτη Φάμελλο, προκειμένου να καταθέσουν σήμερα (23/04) το υπόμνημα στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου. 

Δηλαδή, είπε ξεκάθαρα στον κόσμο ότι τους κοροιδεύει και συναντήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ δυο ημέρες μετά την προθεσμία, προκειμένου να καταθέσουν το υπόμνημα την επόμενη ημέρα σήμερα δηλαδή τρεις ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία, και μετά θέλουν να τους πάρει στα σοβαρά ο κόσμος και ειδικά τον ινφλουένσερ σε κρουαζιέρα αρχηγό τους.

Από όλη αυτή την ιστορία, γεννώνται αμείλικτα σοβαρά ερωτήματα, γιατί καλύπτουν και πάλι την ακροδεξιά, ποια η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά, εκτός των ακροαριστερών συντρόφων που έχουν άμεσες σχέσεις μαζί τους;

Εδώ πρόκειται για ντεφάκτο σκοπιμότητα, και δείχνει και πάλι ότι η ακροαριστερά με την ακροδεξιά έχουν βαθιές σχέσεις μέχρι του σημείου της κάλυψης.

Αυτό που σκέφτηκε το φαιδρό βρώμικο μυαλό των Συριζαίων είναι ξεκάθαρο, εάν τους περιθωριοποιήσει η κυβέρνηση τους Σπαρτιάτες, ίσως οι ακροδεξιοί σύντροφοι μας δώσουν τους ψήφους τους για να διαμαρτυρηθούν για την ενέργεια της κυβέρνησης, οπότε κάντε τους κινέζους και μην καταθέσετε υπόμνημα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου