Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Βγήκε νούμερο επικίνδυνος αρχιμανδρίτης στον Λιάγκα και τον πέταξε από την εκπομπή «Ντροπή σας! Πάρτε τον»

 


Προκλητικά νούμερα σαν τον συγκεκριμένο αρχιμανδρίτη υπάρχουν δυστυχώς πολλά μέσα στην εκκλησία και κρίνονται επικίνδυνα ακόμα και εάν περάσεις τυχαία από δίπλα τους, μην κολλήσεις φαιδρότητα που δεν την θέλει ούτε ο θεός που δήθεν υπηρετούν.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ρασοφόρους όπως ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, δεν τους θέλει ο θεός ούτε να τους βλέπει, και εάν δεν φορούσαν το ράσο επηρεάζοντας συγκεκριμένο ακροατήριο θα ήταν ένα τίποτα στην κοινωνία, ότι είναι για εμάς τους υπόλοιπους που τους ακούμε να προκαλούν.

Χαλασμός στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1! Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του με το επικίνδυνο νούμερο Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ, ο οποίος απέφυγε να καταδικάσει το χαστούκι που δέχθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, σε ναό στην Καβάλα, δείχνοντας πόσο προκλητικά γελοίος είναι.

Στο φινάλε της κουβέντας τους, ο Γιώργος Λιάγκας εξοργισμένος με αυτά που άκουγε, είπε: «Ο άνθρωπος δεν χτυπάει πατέρα Σεραφείμ. Με θλίβει το γεγονός ότι ως ιερέας, ένας πατέρας που διδάσκει αγάπη, δεν βρίσκει το θάρρος να καταδικάσει μια πράξη βίας! Με θλίβει»!

«Βρίσκω πάρα πολύ εύκολα το θάρρος να σας καταδικάσω γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Σας καταδικάζω κύριε Λιάγκα γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Σας καταδικάζω κι εσάς και τους συνεργάτες σας», απάντησε ο Αρχιμανδρίτης.

Εκείνη τη στιγμή, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του και είπε φωνάζοντας: «Η καταδίκη από παπά σας εσάς είναι τιμή μου! Με τιμά! Αφορήστε με κιόλας παπά μου! Ντροπή σας! Πηγαίνετε στον Βελόπουλο να κάνετε εκπομπές μαζί! Ντροπή σας! Πάρτε τον! Πάρτε τον τέλος! Πάρτε τον»!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου