Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ασύλληπτος ο δράστης των πυροβολισμών στην Νέα Σμύρνη

 


Έναν άνδρα περίπου 30 ετών τα στοιχεία του οποίου έχει δώσει στην Αστυνομία το ίδιο το θύμα, αναζητούν οι Αρχές ως τον δράστη των πυροβολισμών έξω από το γήπεδο στη Νέα Σμύρνη την ώρα που θα ξεκινούσε αγώνας βόλεϊ.

Πρόκειται για οπαδούς της ίδιας ομάδας και οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά στον σύνδεσμο που διατηρεί η ομάδα στο σημείο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίου Ανδρέου, όπου και βρέθηκαν τρεις σφαίρες και ενας κάλυκας.

Ένας από τους αστυνομικούς που ήταν μέτρα στο γήπεδο ειδοποίησε την Άμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αμέσως περιπολικά που απέκλεισαν το χώρο.

Αμέσως πήραν κατάθεση από τον τραυματία ο οποίος περιέγραψε πώς τον πυροβόλησε στο μηρό ο δράστης τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν γνωστός του και έδωσε όλα τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Είναι άγνωστο το πώς ο δράστης βρέθηκε με όπλο και για ποιο λόγο ήταν στο σημείο ενώ γίνονται αναζητήσεις στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Το γεγονός ότι τόσο το θύμα όσο και ο δράστης ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο προβληματίζει τις Αρχές, ενώ το θύμα θα δώσει και πάλι κατάθεση για να περιγράψει στους Αστυνομικούς τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού αλλά και τι ακριβώς είχε προηγηθεί.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου