Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ανδρουλάκης - Κασσελάκης ανίκανοι να παράξουν πολιτική επενδύουν στην τυμβωρυχία και την διαμαρτυρία

 



Είναι και οι δύο στο 7% και 5% αποδοχή από τον κόσμο στην καταλληλότητα για πρωθυπουργοί, παλεύουν και οι δύο σε ποσοστά 10 -12 και 13% για την δεύτερη θέση, είναι ανίκανοι να παράξουν πολιτική, δεν έχουν ίχνος σοβαρότητας και επενδύουν στην πόλωση και την τυμβωρυχία.

Εάν τους ρωτήσεις ποιο είναι το σχέδιο τους για την χώρα, δεν έχουν, τάζουν αερολογώντας, εξαπατούν και κατηγορούν την κυβέρνηση της χώρας.

Ακολουθούν το ίδιο σχέδιο για να κρύψουν την ανεπάρκεια και την ανικανότητα τους, ώστε να επιβιώσουν πολιτικά και οι δύο, στην αρνητική ψήφο διαμαρτυρίας με κάθε κόστος, ώστε να μπορούν να μιλάνε την επόμενη ημέρα χωρίς να τους αμφισβητούν.

Η δυσφορία του κόσμου για λάθη της κυβέρνησης, και η απώλεια επικοινωνιακής πολιτικής όπως το έγκλημα των Τεμπών, γίνεται αντιπολιτευτικό όπλο σε πολιτικούς του τίποτα που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στα κόμμα τους.

Την τακτική αυτή την ξέρει πολύ καλά ο Βελόπουλος που με παραμύθια και θεωρίες συνωμοσίας που δεν έχουν καμμία αλήθεια έχει ανεβάσει τα ποσοστά του, παίρνοντας και τους απογοητευμένους, διαμαρτυρόμενους για τους ομόφυλους.

Πράγματι είναι χαλαρή η ψήφος στις ευρωεκλογές, και επειδή υπάρχει σταθερότητα στην χώρα και όχι κίνδυνος να αναλάβει κανένα παρτάλι όπως οι Κασσελάκης - Ανδρουλάκης, μπορεί ο ψηφοφόρος να διαμαρτυρηθεί, αλλά δεν είναι έτσι, δεν αφήνεις την ψήφο στην ευρωβουλή χωρίς να έχεις όπλα να αντιμετωπίσεις τους ανθέλληνες βλέπε Αρβανίτης. Σκεφτείτε να υπήρχαν περισσότεροι από 3-4 ανθέλληνες ευρωβουλευτές προερχόμενη από την Ελλάδα, που συνασπίζονται με ανθέλληνες όπως η Ολλανδή ευρωβουλευτής Σόφι ; Σκεφτείτε να μην έχουν δύναμη Έλληνες ευρωβουλευτές να τους αντιμετωπίσουν όλους αυτούς και να δημιουργούν συνέχεια πρόβλημα στην χώρα;

Κασσελάκης και Ανδρουλάκης, ανεπαρκής και ανίκανοι δείχνουν με σαφήνεια ότι οδεύουν στις ευρωεκλογές επιχειρώντας να ξεσηκώσουν τον κόσμο. Να δημιουργήσουν ένα κύμα αντίδρασης, χωρίς αυτό όμως να βασίζεται σε κάτι συγκεκριμένο, απλά ότι κερδίσουμε καλό είναι. 

Το χειρότερο είναι ότι ο Ανδρουλάκης που χάνει στην δημοτικότητα και από τον Ανδρέα Λοβέρδο, έχει την ευκαιρία να κάνει την διαφορά από τον Κασσελάκη, αλλά ούτε και τώρα έχει την σοβαρότητα για να το καταλάβει και κυλιέται και ο ίδιος στον βούρκο του ΣΥΡΙΖΑ για ψήφους.

Δεν είναι λίγοι στο ΠΑΣΟΚ που αναρωτιούνται "τι κάναμε, εκλέξαμε το παλτό και αφήσαμε να φύγει τον Ανδρέα Λοβέρδο". Το ζήτημα είναι σοβαρό για το ΠΑΣΟΚ και γιατί; Γιατί δεν κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, γίνεται χειρότερο απο τον ΣΥΡΙΖΑ του influencer στρατιώτη με το νεσεσέρ.

Ναι, ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά και ο Νίκος Ανδρουλάκης, είναι ανεπαρκής και ανίκανοι, το ξέρουν, το γνωρίζουν όσο αφορά τουλάχιστον τον Ανδρουλάκη, γιατί ο άλλος έχει καβαλήσει καλάμι και το 7% που έχει στην αποδοχή του κόσμου δεν τον προβληματίζει, φαίνεται θεωρεί ότι είναι πολύ .

Εάν ήταν έξυπνοι και είχαν μελετήσει καλά, θα ήξεραν ότι η μετατροπή της πολιτικής ζωής σε βούρκο δεν βοήθησε όσους την υιοθέτησαν την προηγούμενη περίοδο, βλέπε Αλέξη Τσίπρα, και αυτό θα το δουν στην κάλπη των ευρωεκλογών πολύ σύντομα. 


Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου