Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Πυροβόλησαν Σύρο διακινητή που περιέργως είχε αποφυλακιστεί και με κλεμμένο αμάξι άρχισε τα ίδια

 



Ο 20χρονος κακοποιός υπήκοος Συρίας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε βαθμό κακουργήματος και αποφυλακίστηκε πρόσφατα υπό όρους για διακίνηση παράτυπων μεταναστών, τέλος Ιουνίου τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί εκ νέου για κλοπή οχήματος και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παρέμεινε ελεύθερος με τις ευχές της δικαιοσύνης.

Παρά την παραβατικότητα του, περιέργως η δικαιοσύνη αφού τον αποφυλάκισε μετά από κακούργημα υπό όρους, τον άφηνε ελεύθερο να συνεχίσει την εγκληματική του δραστηριότητα, ενώ είχε παραβιάσει τους όρους αποφυλάκισης του, τον προηγούμενο μήνα.

Ο 20χρονος κακοποιός έκλεψε ένα αμάξι περιουσία αθώου ανθρώπου και έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού μετά από καταδίωξη.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. : «Το συγκεκριμένο όχημα αναζητούνταν καθώς είχε κλαπεί σήμερα από την περιοχή του Γαλατσίου Αττικής και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί προέβησαν σε σήμα στάσης ώστε να πραγματοποιηθεί σχετικός έλεγχος. Ο οδηγός προκειμένου να διαφύγει ανέπτυξε περαιτέρω ταχύτητα, εξήλθε της Εθνικής Οδού και κινήθηκε στην επαρχιακή οδό προς Μοσχοχώρι, στην είσοδο του οποίου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας και ακινητοποιήθηκε».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός βγήκε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του κακοποιού στα πλευρά. 

Στο σημείο κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ πλην όμως, παρά τις προσπάθειες αναζωογόνησης, ο κακοποιός κατέληξε.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου