Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ξεφτίλα μπλουζάκι για βουλευτή του ΜεΡΑ25 που εργαλειοποιεί την τραγωδία


 

Κρίνοντας απο τον αρχηγό του ΜεΡΑ25 που έφαγε τόσο ακροαριστερό ξύλο και καλύπτει τους δράστες, περιμένεις κάτι διαφορετικό από τα νούμερα που τον ακολουθούν.

Με μήνυμα εργαλειοποίηση για την τραγωδία των Τεμπών στην μπλούζα της εμφανίστηκε στην Βουλή η φαιδρή βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής του ΜέΡα25, Μαρία Απατζίδη στη σημερινή συζήτηση.

Συγκεκριμένα, η μαύρη μπλούζα της βουλευτή έγραψε «57 νεκροί, 156 υποκριτές», ενώ στη μέση υπήρχαν ράγες και ένα τρένο εκτροχιασμένο. Πριν ανέβει στο βήμα της βουλής της Μαρία Απατζίδη είχε κλειστό το κόκκινο σακάκι της και στη συνέχεια το άνοιξε για να φανεί το μήνυμα στην μπλούζα της και να ξεφτιλιστεί στις οικογένειες των θυμάτων επειδή εργαλειοποιεί την τραγωδία.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης έλαβε τον λόγιο αμέσως μετά την ομιλία της κυρίας Απατζίδη και σχολίασε: «Η συνάδελφος εμφανίστηκε στο Βήμα της Ολομέλειας με μπλούζα που γράφει 57 νεκροί, 156 υποκριτές. Εγώ σεβόμενος τον Κανονισμό της Βουλής που δεν επιτρέπει στους προεδρεύοντες να σχολιάζουν ομιλίες βουλευτών, δεν θα το σχολιάσω. Δεσμεύομαι όμως ότι με την πρώτη ευκαιρία η συνάδελφος θα πάρει δημοσίως μια πολύ σκληρή απάντηση από εμένα».

Η μπλούζα του νούμερου :









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου