Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Ο Τσίπρας κρύβει τις ευθύνες του για την λίστα Βαξεβάνη και ξεφτιλίζεται σε κάθε του εμφάνιση

 


Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών είναι πεπεισμένη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ενορχηστρωτής της λίστας Βαξεβάνη στο Documento, αναρωτιούνται εάν τελικά ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει κρυφά διαλόγους, είναι υπόλογος για κακούργημα στην δικαιοσύνη και εάν τελικά θα καταλήξει αυτός στο ειδικό δικαστήριο για κακούργημα.

Μονοθεματική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, «ένοχο» για την υπόθεση των υποκλοπών και υποστήριξε ότι οφείλει να δώσει απαντήσεις, την ώρα που οι πολίτες δείχνουν τον ίδιο τον Τσίπρα για ένοχο.

Άλλωστε είναι νωπές οι καταγγελίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο Αλέξης Τσίπρας τους παρακολουθούσε μέσα απο το Μαξίμου, αυτό σημαίνει ότι είναι έμπειρος και αδίστακτος στις υποκλοπές.

Στη συνέντευξή του στο STAR, ο επικίνδυνος για την δημοκρατία  Τσίπρας δεν ξέφυγε από τη γραμμή των τελευταίων ημερών, ούτε έκρυψε τους πραγματικούς στόχους του. Εθεσε και πάλι ζήτημα δημοκρατίας και έριξε και πάλι το σπόρο της αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος, για να δικαιολογήσει την ήττα του αλλά Τράμπ μήπως επιβιώσει πολιτικά, κάτι που δεν φαίνεται και ευτυχώς θα τελειώσει η Ελλάδα μαζί του.

Αφιέρωσε δε μόλις το 1/10 της συνέντευξης για να αναφερθεί στο θέμα της ακρίβειας, δηλώνοντας για άλλη μία φορά την αντίθεσή του με το καλάθι του νοικοκυριού, είπε και πάλι για τα υπερκέρδη των παρόχων ενέργειας, ενώ έριξε το γάντι σε Νίκο Ανδρουλάκη και Γιάννη Βαρουφάκη, λέγοντας και τρομάζοντας τους πολίτες με αυτή την κατάληξη πώς: «Eγώ έχω καταθέσει δημόσια την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Η χώρα χρειάζεται προοδευτική αλλαγή. Ο λαός θα αποφασίσει ποιοι θα είναι αυτοί».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου