Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Ρατσισμός και φαιδρότητα καφετέριας στην Νέα Σμύρνη έδιωξε ηλικιωμένους γιατί ασχήμηναν τον χώρο

 



Δυσαρέσκεια και οργή προκάλεσε καταγγελία για καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από ηλικιωμένους πελάτες να φύγουν.

Μετά την κατακραυγή και κατόπιν εορτής, στην επίσημη σελίδα της καφετέριας Rusty Grail στο Facebook, αναρτήθηκε ένα μακροσκελές μήνυμα, με το οποίο η επιχείρηση ζήτησε συγγνώμη και ανακοίνωνε την απόλυση του υπεύθυνου, τον οποίο είχε προσλάβει όπως λέει αλλά την διαψεύδουν οι πελάτες πριν λίγες ημέρες.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που τονίζουν σε σχόλια τους κάτω από την ανάρτηση «ανάλογα περιστατικά είχαν γίνει και το καλοκαίρι».

Σύμφωνα με καταγγελία, σερβιτόρα, επικαλούμενη την πολιτική του καφέ, έδιωξε δύο ηλικιωμένους από το μαγαζί, υποστηρίζοντας ότι απαγορεύεται σε ανθρώπους αυτής της ηλικίας να κάθονται στα τραπέζια του.

Η καταγγελία έγινε από πρόσωπο που δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Costis Pierides
21 ώρες πριν

Πέμπτη 10/11 ώρα 11:00 κάθομαι για καφέ στην πλατεία νέας Σμύρνης. Κάθομαι σε μαγαζί που δεν έχω ξανακάτσει.

Συνειδητοποιώ ότι υπάρχει ένας ηλικιωμένος που μιλάει έντονα στη σερβιτόρα και κάτι λέει "θα φωνάξω την αστυνομία, αυτό που μου λες είναι παράνομο". Ο διπλανός του εξίσου ηλικιωμένος προσπαθεί να τον ηρεμήσει -ουσιαστικά τον πείθει να φύγουν κ να πάνε αλλού. Αυτό κάνουν, φεύγουν, χωρίς να έχουν καν παραγγείλει.

Ρωτάω τη σερβιτόρα τι συνέβη και στερεοτυπικά αν πρόκειτα...

See more
1.2K
73
691


Η απολογία που δεν έπεισε κανένα

Καλησπέρα σας, με τεραστια εκπληξη διαπιστωσα ενα περιστατικο που συνεβει χθες στο μαγαζι μας.
Πριν πω οτιδηποτε θελω να πω πρωτα ένα τεράστιο συγνώμη.
Αυτό που συνέβη Ειναι απαραδεκτο και σε καμια περιπτωση δεν συναδει με την ηθικη του μαγαζιου.
Πριν Λίγες μέρες, προσλαβαμε έναν ανθρωπο σαν πρωινο Υπευθυνο στο μαγαζί μας ο οποιος απο οτι φανηκε η νοοτροπία του ήταν να κρατάει μία εικόνα όπως αυτός πιστεύε ότι θα ήτανε καλυτέρα για αυτον χωρις να γνωριζει την περιοχη μα...

See more





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου