Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Κλεμμένη Maserati εκτοξεύεται στον αέρα με 200 χλμ

 


Ένας έφηβος έχασε τη ζωή του και άλλοι δυο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε τροχαίο δυστύχημα την Κυριακή το βράδυ στη Φλόριντα με κλεμμένο αμάξι. 

Οι τρεις έφηβοι έκλεψαν μια Maserati στην Αγία Πετρούπολη της κομητείας Πινέλας και μόλις έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα το σπορ αυτοκίνητο να εκτοξευθεί με 200 χλμ/ώρα στον αέρα και να προσγειωθεί ανάποδα.

Στο βίντεο που ανέβασε η αστυνομία, το οποίο έχει τραβηχτεί από το ελικόπτερο της, δυο περιπολικά πλησιάζουν το κλεμμένο όχημα με τους αστυνομικούς να κάνουν νόημα στον οδηγό να σταματήσει. Ο 15χρονος Κέντρικ Λανγκ βρίσκοταν στο τιμόνι του μαζί με τους φίλους του επιβάτες.

Οι έφηβοι, από τους οποίους κανείς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, συνεχίζουν την πορεία τους, φτάνοντας τα 200 χλμ/ώρα, χάνοντας τον έλεγχο με την Maserati να προσκρούσει σε ένα κράσπεδο, να απογειωθεί και προσγειωθεί ανάποδα, με αποτέλεσμα ο 15χρονος συνοδηγός, Μάριο Μπονίγια, να χάσει τη ζωή του. Ο οδηγός και ακόμα ένας 16χρονος, ο Μάλαχι Ντάνιελς, τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τις αρχές.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου