Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Απαράδεκτη η κατάσταση στα ΕΠΑΛ Αιγάλεω από λίγους παραβατικούς τραμπούκους "μαθητές"


 

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό, εκατέρωθεν μηνύσεις και ένα σχολείο που σήμερα θα παραμείνει κλειστό, επειδή οι τραμπουκισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο. 

Στο 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω δημιουργήθηκε επεισόδιο του διευθυντή του σχολείου και ένός 16χρονος μαθητής που είναι παραβατικός και δημιουργεί συνεχώς επεισόδια.

Ο 16χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού καθώς καταγγέλλει πως τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι, ενώ μαρτυρίες μαθητών που ήταν στο περιστατικό είπαν ότι μόνος του έριξε μπουνιά μετά τις μπουνιές που έριξε στον διευθυντή και έσπασε ένα τζάμι.

Μήνυση υπέβαλε και ο διευθυντής του σχολείου ο οποίος υποστηρίζει πως δεν υπήρξε χειροδικία, κάτι που κατέθεσαν και μάρτυρες και ο ανήλικος τραυματίστηκε επειδή έσπασε με το χέρι του ένα τζάμι.

Λίγη ώρα πριν από τον καβγά, ο μαθητής μαζί με άλλους ήθελαν να κάνουν κατάληψη είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο και έβαζαν κάδους στους διαδρόμους και σε έναν έβαλαν και φωτιά. 

Αυτή η άτυπη και αδικαιολόγητη κατάληψη, σύμφωνα με τους καθηγητές του σχολείου, ήταν η αφορμή για όσα ακολούθησαν.

Σήμερα, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό καθώς οι καθηγητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας ώστε να εκτονωθεί η ένταση μετά το δυσάρεστο περιστατικό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου