Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Όργιο από συντρόφους με καταλήψεις δωματίων φοιτητών - Μπούρας : Αδειάσαμε 150 δωμάτια απο παράνομους

 


Το όργιο που επικρατούσε με τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, κακοποιούς, αντιεξουσιαστές και κάθε είδους ακροαριστερό, τις τελευταίες δεκαετίες στους πανεπιστημιακούς χώρους περιέγραφε με γλαφυρό τρόπο ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100,3, ανέφερε την δικιά του εμπειρία για το απαράδεκτο συντροφικό καθεστώς ακροαριστερών - κακοποιών που υπάρχει στις φοιτητικές εστίες των πανεπιστημίων της χώρας.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών ανέφερε πως υπήρχε άβατο στις φοιτητικές εστίες καθώς ουδείς γνώριζε ποιοι διέμεναν σε αυτές:

«Οι φοιτητικές εστίες ήταν ένα άβατο. Άβατο με την έννοια ότι δεν υπήρχε κανένας έλεγχος. Εμείς κάναμε το εξής πάρα πολύ απλό. Διασταυρώσαμε τις λίστες αυτών που φαίνεται ότι έμεναν στην εστία με τα φοιτητολόγιά μας. Εκεί διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι είχαν τελειώσει και φαίνεται ότι κρατούσαν δωμάτιο, άνθρωποι οι οποίοι είχαν χρόνια να κάνουν εγγραφή ή για να δώσουν μάθημα».

Ο κ. Μπούρας υπογράμμισε ότι παρά τις ευθείες απειλές που δέχθηκε κατά της ζωής του από όσους συντρόφους κακοποιούς - ακροαριστερούς διέμεναν στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αδειάσουν περίπου 150 δωμάτια, τα οποία παραδόθηκαν σε όσους πραγματικά τα δικαιούνταν:

«Σιγά σιγά με αποφάσεις πάντα της Συγκλήτου αδειάσαμε αυτά τα δωμάτια. Ναι, υπήρχαν αντιδράσεις αν θέλετε να με ρωτήσετε. Αντιδράσεις οι οποίες έφτασαν μέχρι να απειλήσουν και τη ζωή μου. Αλλά όπως σας είχα πει και παλιότερα, εγώ δε φοβάμαι. Μαζί με την Πρυτανική Αρχή και την Σύγκλητο προχωρήσαμε και αδειάσαμε περίπου 150 δωμάτια τα οποία τα αποδώσαμε σε φοιτητές που πραγματικά τα 'χουν ανάγκη».

Δείτε το video:





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου