Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο διάλογος του Αλβανού κακοποιού «Εσκο» με την αστυνομικό πριν της επιτεθεί με το κατσαβίδι

 


 «Θα σας κάψω ζωντανούς» φώναζε ο Αλβανός κακοποιός στην αστυνομικό πρίν της επιτεθεί για να την σκοτώσει με το κατσαβίδι.

«Ηρθατε να με πιάσετε και επειδή δεν με βρήκατε στην εστία, πιάσατε την κόρη μου. Αν δεν την αφήσετε σε λίγο θα σας κάψω ζωντανούς, θα πεθάνετε όλοι»

Αυτά τα λόγια φώναζε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Ζωγράφου, ο «Εσκο» το πρωί της Τρίτης, αμέσως μετά τη σύλληψη μελών της οικογένειάς του. Αμέσως μετά κινήθηκε προς την πύλη της Πολυτεχνειούπολης. Εκεί προσέγγισε το αυτοκίνητο της 35χρονης ανθυπαστυνόμου και του συνάδελφου της και τους ρώτησε την ώρα. 

Οταν πήρε αρνητική απάντηση, είπε: «ρε μ….α, φοράτε αλεξίσφαιρο. Μπ…οι είστε. Θα σας σκοτώσω». Ο 30χρονος είχε τα χέρια στις τσέπες του μπουφάν του και οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι έκρυβε κάτι επικίνδυνο. Μόλις έκανε κίνηση, ο άνδρας αστυνομικός πυροβόλησε μία φορά χωρίς να αποτρέψει την επίθεση. Ο «Εσκο» κατάφερε δύο χτυπήματα με το κατσαβίδι στην 35χρονη ανθυπαστυνόμο, η οποία σήκωσε το χέρι, ενώ πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου