Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ αμόλησε τον Παπαδημούλη να εργαλειοποιήσει την απόπειρα παρακολούθησης Ανδρουλάκη

 


Είναι ένα φαιδρό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, και το ξέρει κάθε σοβαρός εντός και εκτός Ελλάδας. Το ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι αυτό δεν τους ενοχλεί καθόλου και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνει νέα προσπάθεια εργαλειοποίησης της απόπειρας παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, αν και το θέμα έχει ευρωπαϊκές διαστάσεις, όπως προκύπτει από τις έρευνες που γίνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αντί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πίσω, όπως θα έκανε κάθε σοβαρό κόμμα, περιμένοντας τα πλήρη στοιχεία και την έρευνα, με γελοίο τρόπο προσπαθεί να εκθέσει την ελληνική κυβέρνηση, αμολώντας τον καταλληλότερο να ξεφτιλιστεί Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Με επιστολή μου προς την πρόεδρο του Ε.Κ., Ρομπέρτα Μέτσολα, αλλά και προς όλους τους αρχηγούς των πολιτικών ομάδων στο Ευρωκοινοβούλιο, ζητώ να συζητηθεί το θέμα στο Προεδρείο και στη διάσκεψη των προέδρων, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει σε ένα μήνα», δήλωσε ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Και πρόσθεσε: «Να μας δοθούν τα στοιχεία – αν υπάρχει κι άλλη περίπτωση εκτός του Ανδρουλάκη, με απόπειρα μόλυνσης του κινητού του είτε από το Pegasus είτε από το Predator. Και τέλος, αν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το από πού επιχειρήθηκε αυτό – γεωγραφική περιοχή, πηγή κ.λπ. Ζητάω επίσης να αναληφθούν πρόσθετες πρωτοβουλίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για μέτρα που θα απαιτούν και την εμπλοκή των ελληνικών Αρχών».

Το τέλος της έρευνας δεν θα αρέσει καθόλου στον ΣΥΡΙΖΑ, οι έλληνες πολίτες και όχι μόνο θα δουν για ακόμα μία φορά πόσο φαιδρό και επικίνδυνο κόμμα είναι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου