Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Κρητικοί καταδίωκαν με φορτηγάκι Γερμανούς για να τους σκοτώσουν! Κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι

 



Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Περάματος Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με μια οικογένεια Γερμανών τουριστών να βιώνουν τον τρόμο από δύο τζάμπα μάγκες και επικίνδυνους για την δημόσια ασφάλεια Κρητικούς οι οποίοι τους κυνηγούσαν με το φορτηγάκι με σκοπό να τους σκοτώσουν!

Ένας Γερμανός πατέρας με τους δύο γιους και την κόρη του ηλικίας περίπου 25 ετών επέβαιναν σε ένα ενοικιασμένο αυτοκίνητο και κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο του Μυλοποτάμου, λίγο έξω από το Πέραμα. Εκεί, προσπέρασαν νόμιμα ένα αγροτικό στο οποίο επέβαιναν δύο επικίνδυνοι Κρητικοί όχι μεγάλοι σε ηλικία.  Οι Κρητικοί έγιναν... έξαλλοι έπειτα από αυτό και θεώρησαν ότι έπρεπε να εκδικηθούν τους ξενόφερτους! Αρχικά έπεσαν επίτηδες με το αγροτικό φορτηγάκι τους πάνω στο ενοικιαζόμενο Toyota Corolla για να τρομοκρατήσουν τους ξένους. Η επεισοδιακή καταδίωξη όπου το αγροτικό έσπρωχνε και χτυπούσε το αυτοκίνητο με τους Γερμανούς συνεχίστηκε για ώρα. 

Σε κάποια στιγμή -πρωινές ώρες, γύρω στις 11 της Παρασκευής-  οι δύο Κρητικοί προσπέρασαν το αυτοκίνητο των Γερμανών τους σταμάτησαν και ο επικίνδυνος τζάμπα μάγκας Κρητικός οδηγός κατέβηκε από το αγροτικό και άρχισε να γρονθοκοπεί τον Γερμανό συνοδηγό που ήταν ένας από τους δύο γιους του Γερμανού πατέρα που οδηγούσε. Τότε, ο άλλος γιος της γερμανικής οικογένειας βγήκε από τα πίσω καθίσματα για να υπερασπιστεί τον αδερφό του απαντώντας με χτυπήματα. Το αδιανόητο επεισόδιο παραλίγο να ξεφύγει τελείως από κάθε έλεγχο όταν ο Κρητικός συνοδηγός κατέφθασε με ένα μαχαίρι 20 εκατοστών στα χέρια του, γεγονός που τρομοκράτησε τους Γερμανούς οι οποίοι έτρεξαν να μπουν στο αυτοκίνητο για να φύγουν άμεσα. 

Οι επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια Κρητικοί που ντροπιάζουν την Κρήτη, τους ακολούθησαν, δεν σταματούσαν πουθενά και χτυπούσαν από πλάγια το Toyota που οδηγούσαν οι Γερμανοί, ενώ όταν κατάφεραν να τους προσπεράσουν έκαναν αμέσως όπισθεν και ουσιαστικά... καβάλησαν το ενοικιαζόμενο με την καρότσα του αγροτικού μπροστά στα έντρομά μάτια των τουριστών!

Το χωριό του Περάματος, οι Κρητικοί του χωριού, αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε στον δρόμο και μπήκαν ανάμεσά τους καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί και να τους είχαν σκοτώσει, φυγάδευσαν τους Γερμανούς μέχρι να φτάσει η Αστυνομία.

Οι Γερμανοί με το που έφτασε η αστυνομία ρώτησαν αν οι άνδρες που τους κυνηγούσαν ανήκουν σε κάποια συμμορία, για να πάρουν την απάντηση «όχι, είναι κάτι που συμβαίνει εδώ», ξεφτιλίζοντας έτσι την Κρήτη.

Οι δύο Κρητικοί κακοποιοί που είναι και επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια, κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, και οι Γερμανοί που παραμένουν στην Κρήτη φοβούνται για τη ζωή τους σε περίπτωση που τους βρουν ξανά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου