Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Παγωμάρα στην Άγκυρα και την Κουμουνδούρου για την επιτυχία Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

 


Οι μόνοι που δεν ένιωσαν περήφανοι από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο είναι ο Συριζαίοι, όλοι οι ακροαριστεροί, οι αριστεροί, και ακροδεξιοί τύπου Βελόπουλου που αγαπάνε την Ρωσία και τον δικτάτορα Πούτιν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ το δήλωσε με τον ακροαριστερό Σκουρλέτη που είπε σε πρωινή εκπομπή όταν ρωτήθηκε για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη " γιατί να νιώσουμε περηφάνεια" και επειδή είναι φαιδρός, είπε και ότι οι Αμερικανοί γερουσιαστές χειροκροτούσαν τον Ελληνα πρωθυπουργό επειδή τον βρήκαν διασκεδαστικό.

Είναι ξεκάθαρο ότι μόνο στην Αγκυρα και την Κουμουνδούρου επικράτησε τέτοιο μούδιασμα και τόσος εκνευρισμός για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και την ομιλία του στο Κογκρέσο.

Από την μία η Άγκυρα κατάλαβε ακριβώς τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κογκρέσο κατά της Τουρκίας, από την άλλη ίσως επειδή δεν έχουν το IQ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν άκουσαν τίποτα από τον πρωθυπουργό να λέει κάτι κατά της Τουρκίας.

Όλοι οι Έλληνες κατάλαβαν, όλοι οι ξένοι ηγέτες κατάλαβαν, όλοι οι Αμερικάνοι κατάλαβαν, όλοι οι Τούρκοι κατάλαβαν, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και πάλι εκτός τόπου και χρόνου, και πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη αξιωματική αντιπολίτευση που δεν αξίζει στην Ελλάδα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου