Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Κακοποιοί «Έγδυσαν» αυτοκίνητο μέσα σε πυλωτή πολυκατοικίας


 

Γυμνό άφησαν κακοποιοί σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη ένα αυτοκίνητο.

Οι  αδίστακτοι ληστές, ενήργησαν χωρίς να αντιληφθούν οι κάτοικοι το παραμικρό. 

Προ μίας αναπάντεχης και ιδιαίτερα δυσάρεστης έκπληξης βρέθηκε η οδηγός ενός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου όταν κατέβηκε από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας διαμένει για να πάρει το αυτοκίνητο και να μεταβεί στην εργασία της.

Όπως αναφέρει το Voria.gr, η οδηγός αντίκρισε με έκπληξη το αυτοκίνητο της το οποίο είχε γδυθεί και είχαν κλαπεί αρκετά μέρη του αμαξώματος και εξαρτήματα με αποτέλεσμα αυτό να μην μπορεί να τεθεί σε κυκλοφορία. 
Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, οι αδίστακτοι ληστές είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν με μαεστρία το καπό, τα φτερά, τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες, την ηλεκτρονική πλεξούδα του εγκεφάλου του κινητήρα αλλά και άλλα δευτερεύουσας σημασία εξαρτήματα.

Παράλληλα, δεν «παρέλειψαν» να αφαιρέσουν και τα προσωπικά αντικείμενα της οδηγού, τα οποία βρίσκονταν στην καμπίνα του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων και ρούχα των παιδιών της.

Κανένας από τους κατοίκους της περιοχής δεν φαίνεται να άκουσε το παραμικρό, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την ώρα της ληστείας, το αυτοκίνητο βρισκόταν στην πυλωτή της πολυκατοικίας που φέρει και τηλεχειριζόμενη πόρτα. 

Οι κακοποιοί, που διέπραξαν την κλοπή, φαίνεται πως το έκαναν μετά τις πέντε το πρωί, αφού υπάρχει και μάρτυρας που δηλώνει ότι το αυτοκίνητο πριν από αυτή την ώρα ήταν άθικτο...

Αυτό που εμπόδισε του ληστές από το να κλέψουν ολόκληρο το αυτοκίνητο, ώστε να μπορέσουν να το αποσυναρμολογήσουν με την ησυχία τους σε ασφαλέστερο για εκείνους μέρος ήταν το γεγονός ότι πρόκειται για εταιρικό αυτοκίνητο, το οποίο οποίο έφερε συσκευή εντοπισμού.

Οι κακοποιοί όπως προκύπτει φαίνεται ότι είχαν παραγγελία από τρακαρισμένο Nissan Micra και έγυσαν συγκεκριμένα μέρη του αυτοκινήτου.

Η οδηγός του αυτοκίνητο ενημερώθηκε επίσης ότι και άλλες παρόμοιες κλοπές, επίσης για Nissan Micra τελευταίας γενιάς, έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό στην περιοχή, κάτι που δείχνει επίσης ότι πρόκειται περί «παραγγελίας».


Πηγή: Voria.gr0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου